- Член од
- 27 декември 2020
- Мислења
- 74
- Поени од реакции
- 210
Ретко гледам, почесто ми е доволна сопствената фантазија.
Саша земи запрати некој од помладиве 18-25г актерки на инста и види што праат у животот. Цел ден дуваат, си играат со миленичиња и љуљаат шугар деди или некој сеоски Близеријан или како и да се викаше. Амбиција за живот немаат а не за напредок во кариера и затоа ебавање за кеш им е прилично лесна заработувачка. Некои ``малце попаметни`` снимаат видеа на онли фанс или пак на порн хаб си ставаат приватни снимки за додатен кеш. Воглавно сите што се станати од новиве генерации станати се заради мрза или заради потреба од центар на внимание.
А примери има доста што се откажаа зошто ``пренапорна`` им била работата.
Миа Калифа е една од нив
Благодарение на тој филм и машки и женски научија во раните 2000ти, што е и ерекција, и мастурбација и спермаФилм за губење дркачка невиност.
И ја исто... башка на крај ако не се земат... џабе цел филм глеање...Ретко гледам, почесто ми е доволна сопствената фантазија.
Kink.com, tuka ti se najbolnite raboti mora da ima nesto i za tebe.Некој/а да препорача филм каде жените владеат или понижуваат. Со фемдом содржина, Господарки, Божици, Кралици...
Кај мене изгледа ко у уста да ми капе..Не ви се чини дека некој ви свршил на аватарот?
а ти се бришеш,или голташ?Кај мене изгледа ко у уста да ми капе..
Голтам, грев е да се плука.а ти се бришеш,или голташ?
Така е..ај забриши се на левиот образ имаш уште малце.хахаГолтам, грев е да се плука.