H
Hyperion VI
Гостин
Where there is bondage, ecstasy cannot thrive
Све е до бондажот и екстазито ???
Ама ми го изнервиравте Хепца!
Зашто?
Where there is bondage, ecstasy cannot thrive
Целта е книгата сериозно да делува, за смеење и сарказам веќе имам напишано, а овде баш учам како да фејкот биде поуверлив.Треба сериозно да истражуваш пред да пишуваш книга полна со саракзам и смеење
Секогаш скокате чекори... и после друг ви чува децата
Беља работа...
Абе не е изнервиран, види се смее. Уствари можда и малко се нервира дека книгата добра ќе ми биде? Конкуренција па пробува да ми ја сотре самодовербата?Све е до бондажот и екстазито ???
Ама ми го изнервиравте Хепца!
Зашто?
Добро Зоцка,малку се заплашив извини,иначе со адет све за арно книгата,знаеш дека ја сум претприемен обожавателЦелта е книгата сериозно да делува, за смеење и сарказам веќе имам напишано, а овде баш учам како да фејкот биде поуверлив.
Абе не е изнервиран, види се смее. Уствари можда и малко се нервира дека книгата добра ќе ми биде? Конкуренција па пробува да ми ја сотре самодовербата?
Фејкот не е ништо ново, несериозноста не е ништо ново... постојано ги копирате старите ствариЦелта е книгата сериозно да делува, за смеење и сарказам веќе имам напишано, а овде баш учам како да фејкот биде поуверлив.
Фејкот не е ништо ново, несериозноста не е ништо ново... постојано ги копирате старите ствари
До кога? Тоа никако не можам да го сфатам...
Додека помине мрзливоста, омразата, желбата да се исмева туѓото што не го познавате по своја волја?
До кога, О синови на Земјата?
Пак твојата проекција врз други... ако, само да ти е мирен умот, а со тоа и духот
Дебе за една паричка ли си?Пак твојата проекција врз други... ако, само да ти е мирен умот, а со тоа и духот
Пак ти со омразата, мрзливоста... а ја баш вредноо работам и не мразам никого, баш сум ти и благодарен шо пушташ вака цитати од Кроули ово оно, употребувам компаративен метод со мојте и се додека не ги изгланцам да го имаат истиот WOW ефект не се повлекувам, оти тоа е мојта воља.Фејкот не е ништо ново, несериозноста не е ништо ново... постојано ги копирате старите ствари
До кога? Тоа никако не можам да го сфатам...
Додека помине мрзливоста, омразата, желбата да се исмева туѓото што не го познавате по своја волја?
До кога, О синови на Земјата?
Темата е тоа... што да правам? Езотерија и Кроули и други авторитети
If discontinuity be the antithesis of life, what dost thou make of the synthesis? A new thesis wherein ecstasy again thrives? or it be bound again by a new tune of the same mission? Or is the former’s thesis not continuity but a key long lost to be deciphered? Nay, Prithee hast thou no answer to this cycle? No potion, no remedy? Cast thine life within Ceridwen’s cauldron, be devoured; to be gifted her awen; To face life’s mysteries, again.Discontinuity is the antithesis of life
If discontinuity be the antithesis of life, what dost thou make of the synthesis? A new thesis wherein ecstasy again thrives? or it be bound again by a new tune of the same mission? Or is the former’s thesis not continuity but a key long lost to be deciphered? Nay, Prithee hast thou no answer to this cycle? No potion, no remedy? Cast thine life within Ceridwen’s cauldron, be devoured; to be gifted her awen; To face life’s mysteries, again.
Ќе ни недостигаш. Со господ напред.Темата е тоа... што да правам? Езотерија и Кроули
А и наскоро нема да се допишуваме толку често тука - така да, да има нешто барем споделено
Нека му се среќни ако ги славиСреќни божиќни празници и на Шекспир-а?
Ќе останат контакт информациите, ќе бидеме во контактЌе ни недостигаш. Со господ напред.