Веганизам/Вегетаријанизам

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
По таа аналогија што се сточарите?

Не зборуваме за сточарите него за твојот став. А што се сточарите имаш на претходните страни еден документарец, Доминион се вика, таму ќе дознаеш што се сточарите.

Боди заборави дека си нихилист со изразита равнодушност, ја па очекував муабетот за вената да те заинтригира... немој и на тоа поле да си .... меееех?!
Проекција на 3то лице. Некст левел провокација. На тоа поле љубител на пица, ама без ананас.
Автоматски споено мислење:

Не зборуваме за сточарите него за твојот став. А што се сточарите имаш на претходните страни еден документарец, Доминион се вика, таму ќе дознаеш што се сточарите.
Ставот ми е pro вегетарјанска со повремени исклучоци. Веганска плент бејсд и сл. Con

Боди заборави дека си нихилист со изразита равнодушност, ја па очекував муабетот за вената да те заинтригира... немој и на тоа поле да си .... меееех?!
Млади се да имаат такви проблеми. Ама јасен им е на сите психолошкиот притисок, целите кон најбитниот орган кај мажот (демек, мисли од сега). Мада ако осетат зорт одма ќе фатат да кусаат некоја зимница.

Ќе идам сега да купам утепани осличи од продавница за бадник, малце почнав виновно да се чувствувам но сепак ослич си е ослич.

Ќе идам сега да купам утепани осличи од продавница за бадник, малце почнав виновно да се чувствувам но сепак ослич си е ослич.
Не се осеќај лошо. Осличот е се освен риба. Ију. :pos: Кога јадев риба имав неизмерен хејт кон осличот.

Проекција на 3то лице. Некст левел провокација. На тоа поле љубител на пица, ама без ананас.

Ставот ми е pro вегетарјанска со повремени исклучоци. Веганска плент бејсд и сл. Con

Не спомна дека проблемот е во индустриите а не и кај тие што ги поддржуваат?

Опуштено, ја со себе најмногу се зезам не па со другите.... туку тоа шо се најде испровоциран ме загрижува... најдобронамерен совет не го сффаќај толку сериозно форумот...

Опуштено, ја со себе најмногу се зезам не па со другите.... туку тоа шо се најде испровоциран ме загрижува... најдобронамерен совет не го сффаќај толку сериозно форумот...
Можеш и директно да се зезаш. Не сум толку емотивно нежен.

Се замолува модератор ако ја види сликата да не ми мени јузернејм во Newbie :D
Битно испадна вкусно за другото следниот пат подобро. @Anon секташ одма ми најде замерка за кечапот.

Последно уредено од модератор:
Се замолува модератор ако ја види сликата да не ми мени јузернејм во Newbie :D
Кечапот е канцероген а и значително придонесува до формирање на камчиња во бубрези и жолчка. Треба да го избегнуваш.

Кечапот е канцероген а и значително придонесува до формирање на камчиња во бубрези и жолчка. Треба да го избегнуваш.
Ne, toa e tvojata skopska voda.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom