D
Drexel
Гостин
Ела оди кажи ми за дупките што сум ги создал по интимно, Кажи ми за законите и како да изведувам правилна перверзија со нив! Да ти берам низ мозок за одговори на дупките што сум ги создал како Лејди Харис што брала плодови во кроулиев мозок кога ги цртала картите, Како беше она кореспонденција, Your mind is like an onion!Телемит си или само употребуваш телемитски речнил за да се правдаш со фразата „ја вршам мојата волја“?
Ако е второто - не се повикувај на Законот на Телема ниту вака во разговор, ниту пак кога изведуваш церемонијална магика - ако изведуваш бидејќи лагата е опасна ствар за овие работи, кога немаш расчистено кој закон го користиш и се повикуваш при својата работа.
Наместо да ги пеглаш наборите на својот универзум - ти создаваш дупки што ниту еден Христос нема да може да ги поправи...
Нормално, ова важи ако се заморуваш реално со езотериските пракси, без разлика дали си иницијант некаде или не... не мора да е човек инициран за да изведува магика! Тоа е јасно, да не бидам погрешно разбран![]()