Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

D

Drexel

Гостин
Стара е оваа книга беше на мајка ми(Бог да ја прости).
Не го ни знам потеклото на книгата.
Иначе овие "вашиве"сите ги раздадов,уште тоа старото издание на Liber Al ,ми остана.
Ако веќе и планираш да палиш книги бар направи го ритуално ко што треба, one last time :D

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Без пари,само да се видиме,а убаво дрво тврда корица,ама ако толку ти треба ќе ја зачувам,наместо неа Златната Гранка од Фрејзер ќе ја спалам и таа добро ќе гори ;)
Не е дека ептен ми треба, аудиоформат додека си кликам скрос ми вршел работа... туку за сликање ми е и финта... и да стои у библиотека зад мене додека давам интервјуа преку зум.

Ај чувај ја (y)

H

Hyperion VI

Гостин
Ако веќе и планираш да палиш книги бар направи го ритуално ко што треба, one last time :D
Па ритуално ќе биде со кршење лепче,паричка,кумство,демонско дрво :) не се секирај
Автоматски споено мислење:

Не е дека ептен ми треба, аудиоформат додека си кликам скрос ми вршел работа... туку за сликање ми е и финта... и да стои у библиотека зад мене додека давам интервјуа преку зум.

Ај чувај ја (y)
Готово,ја чувам,само да се вратам од Истокот и ја добиваш ;)

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.167
Поени од реакции
12.150
Туку пошто ве осечам блиски, ќе ви откријам како ја пишувам книгата....
Да имаш доволно време и волја да преведеш од ова на македонски јазик, 20 000 ден за 100 книги за почеток во принт да одат - без проблем сето тоа ќе оди кај нас во Македонија :)
Не дека ќе заработиш нешто гледано од материјална точка, но за забава и анализа - што знам, вреди да се проба :D

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Да имаш доволно време и волја да преведеш од ова на македонски јазик, 20 000 ден за 100 книги за почеток во принт да одат - без проблем сето тоа ќе оди кај нас во Македонија :)
Не дека ќе заработиш нешто гледано од материјална точка, но за забава и анализа - што знам, вреди да се проба :D
Забава ами како... хоби.. да се дешава... а зависно од паковање може и пара да се фати..

Превод го пуштам у транслејт само... види чак уверливо е.. и алгоритмот за потенцијалот прај муабет....

Screenshot_20210104-170719_Chrome.jpg

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.167
Поени од реакции
12.150
Ако можат свештениците на старите религии да прават пари со нивните книги денес (иако сеуште нудат „бедност по дух“ и „грев“) - не гледам зошто не би ти направил некој денар и тоа од хоби со вакви, реално, позитивни ставови кои може добро да влијаат на некој што западнал во некоја блага форма на летаргичност или депресија.
Не дека е некоја голема зарабаотувачка, но 10 000+ ден од 100 книги може да се направи (нормално се бара малку трчање околу издавањето, но кога се прави со желба, може да се пројде низ тоа некако) :)

Kajgana Shop

На врв Bottom