- Член од
- 6 мај 2017
- Мислења
- 1.425
- Поени од реакции
- 2.873
Bem ti, a moj TV je HDMI Redy!
Bem ti, a moj TV je HDMI Redy!
E kod onih treba jos malkice vise grijat stolicu sto kaze Kuki i jos neki ljudi sa foruma...Hvala kobra na skeneru probao sam za sad provjerene macove sa jednog servera, i nadje ih. E sad dal' javno ili u pm, može mi netko poslat adrese portala domaćih s kojima skener provjereno radi? Ovak bez provjere sam se kladiti da radi s terminatorom raznim bosnama i balkanima i ostalima koji kada ukucate IP:port/c u browser pa se pojavi your stb od bit suported, ali sto je sa onima koji pokazuju samo loadanje?
Ima dobis skener i skenirasneko da ima mac za stbemu od
unapred hvala
Tak sam si i mislil, ali za to treba cajta, ali bude i to kad se nadje vremena....E kod onih treba jos malkice vise grijat stolicu sto kaze Kuki i jos neki ljudi sa foruma...
Pa nije ni za one tesko napraviti config za OpenBullet i da ih nadje, e sad neki komplet skener i brzi to ne znam da li neko ima!E kod onih treba jos malkice vise grijat stolicu sto kaze Kuki i jos neki ljudi sa foruma...
Druze ti si nam dao nesekiraj se to su odvrtne budale koje uzmu i odmah podele na drugim forumima,hoce da budu face za to treba da znaju da nece vise od nikog dobiti i jos nas drugi ispastaju zbog budalu14 vas je dobilo listu a po mom to je cilj foruma da se dijele liste i ljudi gledaju,sad ovi sto pljuju po drugima i ljece svoje bolesne karaktere nek pljuju i vredjaju
moze meni dati skener cobra bio bi ti zahvalanIma dobis skener i skeniras
Ajd ako moze da probamo. Hvala.da se nebi saputalo okolo svaki clan ovdje koji je reg duze od 6 mjeseci moze dobiti listu
зеза сервер..неможам да прикачам зип фаил,,сметнуваш...и работиш...активирано е.. или пиши маил....оваа верзија еIma li neko pouzdan link za crackovan photoshop, a da nema zajebancije sa passwordima kod otpakivanja i da nije virus ?