Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
odgovorit cu samo na kraj tvojeg posta...evropskim zemljama zaostajemo jedno 50 godina
Ponizavam? Mi Bosanci znamo sta je humor i zezancija a sta nije pa mi tvoje pridike nisu potrebne. Ja jos cekam odgovor na pitanje a moj avatar ostavi meni. Ako te vrijedja prijavi me mada od 2015-te otkako sam tu jos nikome nije zasmetao ali tebi smetaju i druge stvari pa je moguce da ti avatar bode oci.Evo brate moj napaceni razumem ja da ti tako moras da pises da bi se uvlacio svojoj braci da bi dobio neku listu ili mac adresu.
Evo mog predloga za tvoju profilnu Прегледај го приврзокот 279086
Автоматски споено мислење:
Pozdrav moj dilbere zasto svoju zemlju i zastavu ponizavas sa tom guzicom na slici ? Nije primereno moj dilbere.
znam ja ko je druzeNe pecaj se dilbere to ti je malesevac banovan xxxxxxx puta i dzaba.
@LudiMilojko има пријави од тебе...
засега нема да добиеш БАН,,али внимавај....ан своите зборови..во иднина
се однесува ЗА СИТЕ!!!
БЕЗ НАВРЕДИ...БЕЗ НАЦИОНАЛИЗАМ...БЕЗ ПСОВКИ.......СЕТО ЌЕ БИДЕ САНКЦИОНИРАНО....ИЗБРИШАНО,,,И КАЗНЕТО!!!!!!!!!!!
drug preti neki banom,ko da neko ima korist od ovaj sajt,kada bi se oslonili na ovaj sajt ne bi nikada pogledali tv..Hvala na reakciji, nadam se da ste blokirali ljude koji su davali ne primerene komentare na vest o nesreci.
ако нешто не ти се допаѓа ,слободно заобиколи не!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!drug preti neki banom,ko da neko ima korist od ovaj sajt,kada bi se oslonili na ovaj sajt ne bi nikada pogledali tv..