- Член од
- 8 декември 2020
- Мислења
- 65
- Поени од реакции
- 69
Nek dragi allah izidje u susret , sa sto manje ludski zrtava bracoj hrvatima.
saucesce poginulima tokom zemljotresa
Eto ugledajte se malo na ovog coveka.
Nije tesko biti normalan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nek dragi allah izidje u susret , sa sto manje ludski zrtava bracoj hrvatima.
saucesce poginulima tokom zemljotresa
Ima dosta mrtvih bice blizu 70 jos nije objavljeno
Автоматски споено мислење:
Tesko je cio grad se seli petrinja,bice dosta mrtvih nazalost.
Da polako pustaju valjda da panika ne bude jos vecaTrenutno na tv kazu 6. Vidim makedonci ce dati pare. Slovenija je vec otvorila i pozvala da ko moze neka uplati...Tesko je to za te ljude sada. Tesko...
Da polako pustaju valjda da panika ne bude jos veca
Nije nazolost imam informaciju videces tesko je.Dolje vojska samo i koji pomazu,ljude voze odande.Petrinja cela se seli sviNažalost 7 poginulih,nadamo se da je to kraj.
Da polako pustaju valjda da panika ne bude jos veca
Ja sam 36 km od PetrinjeNadam se da to sto si rekao ne zvanicno 70 nije tacno
Kakvo je stanje u tvom gradu sve ok ?
Skontao sam danas , zato te i pitam jel sve okJa sam 36 km od Petrinje
Blizu Velike Gorice prema SiskuSkontao sam danas , zato te i pitam jel sve ok
zlo i naopakoIma dosta mrtvih bice blizu 70 jos nije objavljeno
Tesko je cio grad se seli petrinja,bice dosta mrtvih nazalost.
obicno nikada ne komentarisem ovakve gluposti ali ovaj put moram jer imam pitanje: sta je to muhamedanska vjera? ja nikad nisam cuo za tako nesto pa me interesuje.Nije mesto niti vreme za ikakva verska ucenja , kletve i gluposti. Da li je to dete krivo sto je poginulo ? Da li to dete Bog kaznjava ? Daj unormalite se malo. Ja sam srbin i zao mi je svakog podjednako. To sto Vi pravite od nas zlocince nabite sebi u guzicu. Nije bitna tvoja muhamedanska vera niti njihova sto su katolici bitno je da si covek a ne razjarena zivotinja ispranog mozga.
Sledeca stvar primetio sam da si ovde samo da provociras ljude i vidim da si okacio tu mudzahedinsko zlocinacku zastavu na profil. Da si covek i nacionalista ti bi okacio pravu zastavu Bih. Svako bi rekao evo ga covek voli svoju zemlju. Sto je lepo naravno.
Sledeca stvar primetio sam da si ovde samo da provociras ljude i vidim da si okacio tu mudzahedinsko zlocinacku zastavu na profil. Da si covek i nacionalista ti bi okacio pravu zastavu Bih. Svako bi rekao evo ga covek voli svoju zemlju. Sto je lepo naravno.