Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ima dosta mrtvih bice blizu 70 jos nije objavljeno
Автоматски споено мислење:

Tesko je cio grad se seli petrinja,bice dosta mrtvih nazalost.

Trenutno na tv kazu 6. Vidim makedonci ce dati pare. Slovenija je vec otvorila i pozvala da ko moze neka uplati...Tesko je to za te ljude sada. Tesko...

Nije mesto niti vreme za ikakva verska ucenja , kletve i gluposti. Da li je to dete krivo sto je poginulo ? Da li to dete Bog kaznjava ? Daj unormalite se malo. Ja sam srbin i zao mi je svakog podjednako. To sto Vi pravite od nas zlocince nabite sebi u guzicu. Nije bitna tvoja muhamedanska vera niti njihova sto su katolici bitno je da si covek a ne razjarena zivotinja ispranog mozga.
obicno nikada ne komentarisem ovakve gluposti ali ovaj put moram jer imam pitanje: sta je to muhamedanska vjera? ja nikad nisam cuo za tako nesto pa me interesuje.

Umrla još jedna osoba, ukupno sedam preminulih
17.50 – Umrla je i sedma osoba od posljednica potresa. Umro je muškarac u Žažini kraj Lekenika

Sucut obiteljima preminulih.

Sledeca stvar primetio sam da si ovde samo da provociras ljude i vidim da si okacio tu mudzahedinsko zlocinacku zastavu na profil. Da si covek i nacionalista ti bi okacio pravu zastavu Bih. Svako bi rekao evo ga covek voli svoju zemlju. Sto je lepo naravno.
Автоматски споено мислење:

Sledeca stvar primetio sam da si ovde samo da provociras ljude i vidim da si okacio tu mudzahedinsko zlocinacku zastavu na profil. Da si covek i nacionalista ti bi okacio pravu zastavu Bih. Svako bi rekao evo ga covek voli svoju zemlju. Sto je lepo naravno.

Eto vidis Milojko kako se lijepo izlaja i javno napisa u kom grmu lezi zec. Jesam ja tebe vrijedjao na bilo kojoj osnovi? A kakve ono ti sovinisticke izraze upotrijebi? obezana braca, muhamedanci , mudzahedini?

Pa dragi kozmopolito da te podsjetim da je ovo zastava medjunarodno priznate drzave Bosne i Hercegovine koja se zavijorila na East Riveru 1992.godine i bila oficijelna zastava drzave do Dejtona i nigdje na svijetu nije zabranjena osim u glavama onih i sljedbenika onih cije su mracne politike presudjene haskim presudama za ratne zlocine , a takvi mogu da mi se sagnu ;) A sad adio ;)

Последно уредено:
Grb kraljice Katarine - ratna zastava Armije Bih
14b88ea91bd

grbbosanski.jpg

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom