Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dal je moguce da su sad ovi jebeni politicari dosli u Petrinju da sakupljaju politicke poene i daju izjave na tudju nesrecu. Da li je moguce da na jebenom balkanu svaki put kada se nesto desi umesto da se pomogne ljudima ove ljudska govna izlaze da se slikaju i da pricaju prazne price.

Jeste li sigurni da vas Onaj koji nebesima vlada neće u Zemlju utjerati, kad se ona počne iznenada tresti? & Ili, jeste li sigurni da Onaj koji nebesima vlada na vas neće vjetar s kamenjem poslati? Tada biste saznali kakva je prijetnja Moja!
Najmanje što nam u ovom trenutku treba je citiranje Kurana

Al ovaj laprda sad na N1...pa to nije normalno, majke mi. Jebo sliku svoju politicarsku...

Jeste li sigurni da vas Onaj koji nebesima vlada neće u Zemlju utjerati, kad se ona počne iznenada tresti? & Ili, jeste li sigurni da Onaj koji nebesima vlada na vas neće vjetar s kamenjem poslati? Tada biste saznali kakva je prijetnja Moja!
sram te moze biti.

Vidi ovdje se misli na ljude koji rade nered na zemlji.Grešnike ima ih raznih političare u prvom redu.Ljude koji psuju Boga itd meni je žao tih ljudi koje je nesreća zadesila ali zbog posljedica drugih stradaju nevini.Razna zla se rade stalno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom