Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
da, i ja sam osetio neku promenu u telu
Kod mene Vojvodina nisam osetio bio napolju igrao kosarku sa klincem,malo se usedelo ovih dana i...
Žao mi je ljudi:( koji su iz tih krajeva,materijano će se nekako resiti samo živa glava da ostane.....

Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Na zalost jedno dijete je mrtvo. Ja sam od granice sa HR al u SLO oko 20tak km. Do Karlovca mi je cca 45km, zracne linije nema ni 25. Treslo se jako. Bio u garazi, vrecice, kompjuteri, ama sve se je micalo...trajalo oko 7 sekundi. Zao mi ljudi, a jos zalije sto nemam mogucnosti da ikako pomognem osim moralno. Drzte se susjedi. Nadam se da ce sada slovenski vatrogasci otic na pomoc, kao sto su vatrogasci ove godine kada nam je tuca do 13cm kugle probijale krovove nad glavama. U roku sat i po, dosli su sami od sebe vatrogasci iz Karlovca i okoline, Jaske, Ogulina itd. DOnijeli samo od sebe PVC folije da spase sto se vise moze. Petrinja je od mene cca 140km cestom, zracno puno manje. Ajmo slovenci vatrogasci, idemo pomoc ljudima!

Jeste li sigurni da vas Onaj koji nebesima vlada neće u Zemlju utjerati, kad se ona počne iznenada tresti? & Ili, jeste li sigurni da Onaj koji nebesima vlada na vas neće vjetar s kamenjem poslati? Tada biste saznali kakva je prijetnja Moja!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom