Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.186
- Поени од реакции
- 12.168
Ова се најдобри примери дека патот е битен фактор за цело село. Само кога си едно со магистралниот има напредија, у спротивно ко двојкава ем неженет ем без услови за живот... Ама гурџи мисли дека целта е битна. Ренде може од било каде да нарача, ама ако нема пат, ништо од рендето.
Сите тоа сакате - ама како беше немате темели бре сине, немате... мора малку Ошо езотерија: да си средите материјалните ствари, малку јама и нијама - не веднаш губење свест бидејќи сте се качиле да се возите на рингишпил
Хепта, кај беше ти пред да се родиш?Сите тоа сакате - ама како беше немате темели бре сине, немате... мора малку Ошо езотерија: да си средите материјалните ствари, малку јама и нијама - не веднаш губење свест бидејќи сте се качиле да се возите на рингишпил
Мора да си добро ситуиран дечак/девојка, среден/а - не може одма рацете во снегот бидејќи другите брцаат во снег, а ти немаш ракавици...
После ладно, па незгодно, па болен...
Вујна ти после ќе ти купи лекови и вакцини! Ај што ве гледам чудни...
Така е.Мора да си добро ситуиран дечак/девојка, среден/а
Во ера на ревелејшн сме Хепта, паѓаат маските....може ти боље знаеш, ама пак не одговори на прашањето.Темава носи наслов Дискусија помеѓу n=1...n+1 убедувања... а нема ниту дискусија, ниту пак било кој од оние што пишуваат тука е убеден во било што
Не знам за кое прашање мислиш... си ме прашал нешто?Во ера на ревелејшн сме Хепта, паѓаат маските....може ти боље знаеш, ама пак не одговори на прашањето.
Гајле му е на Хепта, си пијуцка од еликсирот, сигурно и пуканки земал....Во ера на ревелејшн сме Хепта, паѓаат маските....може ти боље знаеш, ама пак не одговори на прашањето.
Ништо... Одамна не сум се заморувал со православното христијанство и монашките обичаи...
Што беше пред да се родиш?Не знам за кое прашање мислиш... си ме прашал нешто?
Сигурно ми се протнало прашањето низ сите овие брзи размисли за да се разводени темава со бесмислици....
Прашај пак, ако знам и можам - че ти одговорам
Потенцијал.Што беше пред да се родиш?
Не можам да ти одговорам на форум.Што беше пред да се родиш?