Криминалци и криминални групи во МК

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Ako gledame po bradite....peasanje na vreme e koga ke ni roknat nešto po skoli...molovi....:popce:

Не е некој показател брадата,иначе да се надеваме дека ги фатиле сите, ама тоа што влегле во погрешна куќа ме плаши да не е заради политички поени сето ова.

Член од
28 декември 2020
Мислења
1
Поени од реакции
1
@Ramkaras пушти нешто и за крилото од Дуќанџиќ, не само од Грчец... Сепак Дуќанџиќ се екипа со постара историја, сум слушал за тоа дека Агим Шерифи, Оки Бајрами и Кољо Американецот имале лихва и бизнис зделки веќе некое време пред да почне војната меѓу Џељо и Кољо во 2009. А Агим и Џељо до тогаш, веќе неколку години не зборувале ама си имале почит меѓусебе, па кога тргна "војната" Агим застанал од страна на Кољо па така и го убиваат, Кољо паѓа во затвор во САД а Оки сам почнал со дрога. Уште 2015 кога беше рано за се ова што е формирано денес, слушав дека екипата од Дуќанџиќ имала некој дечко од Гази Баба 21 годишен, кои веќе имал 4,5 престрелки, сите обиди за убиство со ранување, а одлежал само 1 година, за недозволено носење оружје. :kafence:
onije se laci i zajak se vikat !!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Не е некој показател брадата,иначе да се надеваме дека ги фатиле сите, ама тоа што влегле во погрешна куќа ме плаши да не е заради политички поени сето ова.
Таќно Пуњо, све ова шо се дешава со апсењава се политички поени.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Уште пред еден месец во Куманово во неколку наврати имаа пријави дека некој се заканувал со поставување експлозив на некоја локација во градот, со барање некој да биде пуштен од затвор, па градот бил преплавен од полицајци и кучиња трагачи. Сигурно е истата екипа, али бледо ми делуваат, како нарачани им дошле за собирање политички поени и плашење народ.

Член од
5 февруари 2013
Мислења
380
Поени од реакции
486
Баш братада е показател и уште некои други работи се со кои они се делат од останатите муслимани и истите не прават исклучоци.

Член од
13 мај 2020
Мислења
297
Поени од реакции
563
Баш братада е показател и уште некои други работи се со кои они се делат од останатите муслимани и истите не прават исклучоци.
Brada i kratki pantaloni ama do pod koleno , toa se vehabii , ili radikalni islamisti , gi ima vo novi pazar a vo bosna ima vrhabisko selo gorna maoca se vika . Vehabii se gnasi i znae se kako treba so niv

Член од
25 септември 2016
Мислења
827
Поени од реакции
1.031
Организаторот ми е познат, има некој детали за него?
Знам дека не е темава за тероризам, ама знам дека и тука има доста едуцирани дечки...

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.921
Поени од реакции
40.898
Ne sudi i na knigata spored koricata
Од тоа не судење на книгата според корицата има милиони жртви низ светот. Таа религија е канцерот на светот и мора под итно да се превземат мерки против нејзино и понатамошно ширење.

M

Macedon1um

Гостин
Гарант некој од сега уапсените е дел од онаа група што пред недела дела делеше летоци во Чаир да не се славело нова година, оти бил ќаурски празник

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
https://youtu.be/GNr_6nJRpps vehabisko muslimansko gomno , i sekogas odbiraat nekoi praznici za takvi dela , kako decata na smilkovsko ezero
Најстрашното за Водици за среќа не се случи само поради самосвест на една стара жена која ги пријавила ,,станарите,, во еден туристички град ....

Kajgana Shop

На врв Bottom