Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
eto meni nikako ne odgovara..... ima boljih i to koliko.......Brate lepo si rekao ja kad sam video sliku skroz sam se odusevio ovo vredi
Прегледај го приврзокот 278860
slika ne da je full nego samo sto ne izadju kod mene
Svaka Vam cast ovo je IPTV
nemaju ni tu koliko vidim,nasao sam par MAC-eva koji rade za taj portal,ako ti treba mogu ti poslatMakse ovde imas ok crna gora kanale http://ott.dobratv.net:25461/
Ako ima neko da i meni posalje novu mac adresu od ovog ott
Skapirao sam da treba bar dve tri mac adrese da imas zbog razlicitih paketa
delim jednu dobru listu, prva petorica koji se jave dobice..........
Автоматски споено мислење:
Miro je uvijek bio ljudinavidim da su se neki ovde napalili toliko da se samo o tome pise vec dva dana a ima dosta boljih tih kanala
Samo za mog brata Mira
Da te Alah dragi nagradi da si mi ziv i zdrav. AMIN
Delis kao deda mraz,svaka ti castzavrsena podela ..........
Sto se hvalis toliko da imas listu, taj dobri lik sa Zelanda je poslao i meni.naravno da bitka radi i ovako, poslao mi covek sa zelanda mac.... i sve radi.. nego nisam zadovoljan kvalitetom slike.. pa i ne gledam ....
Ako može pošaljiPrijavljujem se.
Ako može pošaljidelim jednu dobru listu, prva petorica koji se jave dobice..........
eto meni nikako ne odgovara..... ima boljih i to koliko.......
ne hvalim se, nego aj da ne ispadne da radi samo kod nekoga... eto ima nas vise kod kojih radi, naravno zahvaljujuci tome liku sa zelanda....Sto se hvalis toliko da imas listu, taj dobri lik sa Zelanda je poslao i meni.
On je prva klasa za ovakve stvari ako njega znas nesikiriki!
Lepo ja kazem treba verovat u cuda.ne hvalim se, nego aj da ne ispadne da radi samo kod nekoga... eto ima nas vise kod kojih radi, naravno zahvaljujuci tome liku sa zelanda....