Ипси бре...абе кој ти бара почит? Јас од вас телетабисите барам да имате почит спрема Христијанството , да не плукате по истото. Се додека тоа го правите ќе ве рендам. Исто како што вие профаните ги сматрате за стока,јас вас телетрабисите ве сматрам за магариња. Значи ако магарето е добро ќе му дадам шаргарепа, ако почне да рика тогај игра стап.
Колку што можев да видам овие денови на форумов се појавиле дечки кои ве рендаат до гола кожа. Ботко во џеп те стави море, ти останува само да си купиш едно ќебе и да се покриеш преку глава, ако разбираш од срам.
Овој Хиперионот живи ве дере...свака му част на дечкото! Ко рак ...ве јаде живи од внатре.
Уште покажува некои слабости и има респект спрема вашата секта, али по мене тоа му е слабост. Дечкото на време се освестил за да види дека вашата секта нема цел, дека води во ќорсокак, сите религии нудат некоја цел, само кај вашата секта ја нема. Примерот што му го кажав го разбра персонално, а не беше наметет за него, него за вашата секта. Ќе го повторам.....ако целта ти е да идеш за Белград, тргнеш на пат, по патот ти е се мед и млеко,како што вели вашата секта, дека самиот пат е целта... и стигнеш во Берлин....не си ја постигнал целта, напротив си ја промашил. Промашен живот!!!
Абе ти провинцијалец си бил, па овие скопјаните такви тражат, доселени, за да тие се прават гратски.Жив ќе те јадат еј....
Видиш хепта, итро кроти, како желка се повлече во својот оклоп. Разбра дека Хиперионов е како ранет лав, се живо гази пред неговиот пат. Не го провоцира. не го контра, не смее да го изнервира, него кротко оди и не дига прав повеќе на форумов. Ако го испровоцира ќе го јади стапот....затоа мудро молчи.
Со љубоффффф....