- Член од
- 6 мај 2018
- Мислења
- 1.140
- Поени од реакции
- 2.735
Даваш по некој гол, мора да ти признаам, ама ги шутна и у аут. Не си толку слаб како порано, си подобрил техники. Ама малку ќе се разбудиш и пак заспиваш. Ја пред десет години сум го плукал Ошо! Сега ми е симпатичен, посебно кога видов како ја подбра таа Шила. Јас сум Ричард Докинс тип на скептик. Све е еволуција и гени, Гурџи е преварант! Само физика, хемија и биологија. Школа Савле и Ставрогин! За нас, сите вие, телетабиси, ошовисти, гурџевисти, рисјани, муслимани итн. сте луѓе во заблуда кои фантазираат, неможејќи да се соочат со реалноста!!!!!Ботко....од Ошо-ловер да не речам Ошо-овца се направи телетабис-ловер. Се удвара на хепта, ајде срцка на кафе, па ако сум добар ќе ми пуштиш и вода во базенот да пливам. Пред 10 г трчеше да ми стави лајк на форумов, ајде Гурџи да пиеме кафе во Венеција, а кога му кажав дека на Сан Марко кафето е 4е света фати...абе цепање...
Изгледал 2 филма од Брус Ли и сега се прави самурај овде...можам да го замислам ако гледа филм од Чак Норис што ќе направи...
Добро, морам и комплименти да му направам,....го стави ипси во џеп...свака част..
Знам од која секта си.....не си атеист, само си млад...
Па затоа им требаат бајки, да се соочат со суровата реалност и да мислат дека се магионичари и гуруа. Гурџи, ти стар и помудар, ама уште на погрешниот пат!