Коефициент на интелигенција IQ

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
110 e нормално ај кју, ја никаде не провоцирам само објавив мој резултат од тестот.
Ова ти е исто како да си задоволен со нормален кур од 13 сантима, или просечна плата у Македонија.....

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.140
Поени од реакции
42.873
Ова ти е исто како да си задоволен со нормален кур од 13 сантима, или просечна плата у Македонија.....
Па треба да бидеш задоволен пошто тоа се околностите у кои се наоѓаш. Сигурно нема да сонувам дека имам ај кју како ајнштајн и дека ќе бидам следниот Стив Џобс. Ти рецимо не си задоволен од курот, не си задоволен од платата, тоа автоматски те прави несреќен.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Па треба да бидеш задоволен пошто тоа се околностите у кои се наоѓаш. Сигурно нема да сонувам дека имам ај кју како ајнштајн и дека ќе бидам следниот Стив Џобс. Ти рецимо не си задоволен од курот, не си задоволен од платата, тоа автоматски те прави несреќен.
Се зезам бе, те боли цеф...што поглуп тоа боље :D

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.140
Поени од реакции
42.873
Се зезам бе, те боли цеф...што поглуп тоа боље :D
Не се вади сеа боди, си носиш ти комплекси и тоа поприлично. Иначе решете го и вие тестот па малце да се размрда темава зошто има што да се дискутира.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Не се вади сеа боди, си носиш ти комплекси и тоа поприлично. Иначе решете го и вие тестот па малце да се размрда темава зошто има што да се дискутира.
Најлош комплекс е комплексот дека имаш комплекси :confused:
Не ми треба тест, знам дека не е така едноставна работата. Пример јас сум подобар од 99,99% од луѓето на планатава у шах....дали тоа ме прави неверојатно интелигентен?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.140
Поени од реакции
42.873
Не ми треба тест, знам дека не е така едноставна работата. Пример јас сум подобар од 99,99% од луѓето на планатава у шах....дали тоа ме прави неверојатно интелигентен?
Не те прави неверојатно интелигентен, те прави само одличен шахист. Ај кју тестот се состои од прогресивни матрици, најчесто недостасува еден елемент на сликата и ти треба да одбереш кој е тој што недостига од понудените. Поедноставно од тоа здравје.

Член од
13 декември 2020
Мислења
85
Поени од реакции
139
:ROFLMAO: Ја поштуем искреност ретко денес се среќаваат искрени луѓе.
Па ако е тој процентот онда да, си, ако додаваш сам себе се лажеш.
што поглуп тоа боље :D
Ова е до некаде точно уствари колку помалку мислиш тоа боље, не за сите ситуации но кога е во прашање мирот да, а и генерално посреќни луѓе се тие кои помалку знаат или помалку размислуваат бтв не алудирам на членот хахах.

D

Deleted member 12196

Гостин
Не сум знаел дека спаѓам во оние 0,01%. :)

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
:ROFLMAO: Ја поштуем искреност ретко денес се среќаваат искрени луѓе.

Па ако е тој процентот онда да, си, ако додаваш сам себе се лажеш.

Ова е до некаде точно уствари колку помалку мислиш тоа боље, не за сите ситуации но кога е во прашање мирот да, а и генерално посреќни луѓе се тие кои помалку знаат или помалку размислуваат бтв не алудирам на членот хахах.
И ти мислиш дека 13 е малку....а жените викаат доволен им бил, ај сега...не џабе рекле 13 е баксуз број.

Процентот е тој, само што знаат да играат најверојатно помалку од 10% а реално вложиле труд помалку од 1%....така да реалниот мој рејтинг е дека сум подобар од 90 и повеќе % негде од прилика. Што не ме прави нешто екстра интелигентен.
Автоматски споено мислење:

Не сум знаел дека спаѓам во оние 0,01%. :)
Зошто?
Ти си негде 98,нешто проценти....онака од ракав цифра :D

Член од
2 ноември 2020
Мислења
454
Поени од реакции
633
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.140
Поени од реакции
42.873
И ти мислиш дека 13 е малку....а жените викаат доволен им бил, ај сега...не џабе рекле 13 е баксуз број.

Процентот е тој, само што знаат да играат најверојатно помалку од 10% а реално вложиле труд помалку од 1%....така да реалниот мој рејтинг е дека сум подобар од 90 и повеќе % негде од прилика. Што не ме прави нешто екстра интелигентен.
ти да беше добар шахист боди ќе праеше париче од тоа, ќе идеше од турнир на турнир, ќе лапаше награди, али не ќе да си у тие 0.01%. Магнус Карсен е во тие 0.01%

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
ти да беше добар шахист боди ќе праеше париче од тоа, ќе идеше од турнир на турнир, ќе лапаше награди, али не ќе да си у тие 0.01%. Магнус Карсен е во тие 0.01%
Ма да имаш 110 ИЉ не можеш овие математики да ги скуваш, затоа боље да не се замараме :D

Член од
13 декември 2020
Мислења
85
Поени од реакции
139
@Bodhidharma а да го решиш тестот и да направиш скрин шот да видиме колку ти е тебе икуто? :D

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.140
Поени од реакции
42.873
Ма да имаш 110 ИЉ не можеш овие математики да ги скуваш, затоа боље да не се замараме :D
ја еве ти давам аргумент, а ти ми викаш со 110 ај кју тие работи не можело да се скуваат. Ти да беше таков шахист како што збориш ќе беше велемајстор, али не си, имаш рејтинг некој од 1800 и си демек у тие од 0.01 посто

Kajgana Shop

На врв Bottom