- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.141
- Поени од реакции
- 42.879
110 e нормално ај кју, ја никаде не провоцирам само објавив мој резултат од тестот.Слаб си. И когнитивно и провокаторски
110 e нормално ај кју, ја никаде не провоцирам само објавив мој резултат од тестот.Слаб си. И когнитивно и провокаторски
Ова ти е исто како да си задоволен со нормален кур од 13 сантима, или просечна плата у Македонија.....110 e нормално ај кју, ја никаде не провоцирам само објавив мој резултат од тестот.
Па треба да бидеш задоволен пошто тоа се околностите у кои се наоѓаш. Сигурно нема да сонувам дека имам ај кју како ајнштајн и дека ќе бидам следниот Стив Џобс. Ти рецимо не си задоволен од курот, не си задоволен од платата, тоа автоматски те прави несреќен.Ова ти е исто како да си задоволен со нормален кур од 13 сантима, или просечна плата у Македонија.....
Се зезам бе, те боли цеф...што поглуп тоа бољеПа треба да бидеш задоволен пошто тоа се околностите у кои се наоѓаш. Сигурно нема да сонувам дека имам ај кју како ајнштајн и дека ќе бидам следниот Стив Џобс. Ти рецимо не си задоволен од курот, не си задоволен од платата, тоа автоматски те прави несреќен.
Не се вади сеа боди, си носиш ти комплекси и тоа поприлично. Иначе решете го и вие тестот па малце да се размрда темава зошто има што да се дискутира.Се зезам бе, те боли цеф...што поглуп тоа боље
Најлош комплекс е комплексот дека имаш комплексиНе се вади сеа боди, си носиш ти комплекси и тоа поприлично. Иначе решете го и вие тестот па малце да се размрда темава зошто има што да се дискутира.
Не те прави неверојатно интелигентен, те прави само одличен шахист. Ај кју тестот се состои од прогресивни матрици, најчесто недостасува еден елемент на сликата и ти треба да одбереш кој е тој што недостига од понудените. Поедноставно од тоа здравје.Најлош комплекс е комплексот дека имаш комплекси
Не ми треба тест, знам дека не е така едноставна работата. Пример јас сум подобар од 99,99% од луѓето на планатава у шах....дали тоа ме прави неверојатно интелигентен?
Ја поштуем искреност ретко денес се среќаваат искрени луѓе.Ова ти е исто како да си задоволен со нормален кур од 13 сантима, или просечна плата у Македонија.....
Па ако е тој процентот онда да, си, ако додаваш сам себе се лажеш.Најлош комплекс е комплексот дека имаш комплекси
Не ми треба тест, знам дека не е така едноставна работата. Пример јас сум подобар од 99,99% од луѓето на планатава у шах....дали тоа ме прави неверојатно интелигентен?
Ова е до некаде точно уствари колку помалку мислиш тоа боље, не за сите ситуации но кога е во прашање мирот да, а и генерално посреќни луѓе се тие кои помалку знаат или помалку размислуваат бтв не алудирам на членот хахах.што поглуп тоа боље
Не сум знаел дека спаѓам во оние 0,01%.Најлош комплекс е комплексот дека имаш комплекси
И ти мислиш дека 13 е малку....а жените викаат доволен им бил, ај сега...не џабе рекле 13 е баксуз број.Ја поштуем искреност ретко денес се среќаваат искрени луѓе.
Па ако е тој процентот онда да, си, ако додаваш сам себе се лажеш.
Ова е до некаде точно уствари колку помалку мислиш тоа боље, не за сите ситуации но кога е во прашање мирот да, а и генерално посреќни луѓе се тие кои помалку знаат или помалку размислуваат бтв не алудирам на членот хахах.
Зошто?Не сум знаел дека спаѓам во оние 0,01%.
ти да беше добар шахист боди ќе праеше париче од тоа, ќе идеше од турнир на турнир, ќе лапаше награди, али не ќе да си у тие 0.01%. Магнус Карсен е во тие 0.01%И ти мислиш дека 13 е малку....а жените викаат доволен им бил, ај сега...не џабе рекле 13 е баксуз број.
Процентот е тој, само што знаат да играат најверојатно помалку од 10% а реално вложиле труд помалку од 1%....така да реалниот мој рејтинг е дека сум подобар од 90 и повеќе % негде од прилика. Што не ме прави нешто екстра интелигентен.
Ма да имаш 110 ИЉ не можеш овие математики да ги скуваш, затоа боље да не се замарамети да беше добар шахист боди ќе праеше париче од тоа, ќе идеше од турнир на турнир, ќе лапаше награди, али не ќе да си у тие 0.01%. Магнус Карсен е во тие 0.01%
ја еве ти давам аргумент, а ти ми викаш со 110 ај кју тие работи не можело да се скуваат. Ти да беше таков шахист како што збориш ќе беше велемајстор, али не си, имаш рејтинг некој од 1800 и си демек у тие од 0.01 постоМа да имаш 110 ИЉ не можеш овие математики да ги скуваш, затоа боље да не се замараме