- Член од
- 23 декември 2020
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 0
Не игра 100%Абе да пишевте за тој Хамес Оризаров од Челзи ќе игра или да си барам друг у одбрана.
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Не игра 100%Абе да пишевте за тој Хамес Оризаров од Челзи ќе игра или да си барам друг у одбрана.
Лапорт/Диас > ЛескотСабајле ги фатив на СК1 сите голови на Сити. Пазете го тимов на Манчини 2011/12.
-----------------Агуеро-----------Џеко-----------------
---------------------------Насри--------------------------
-------------Јаја Туре-----------------Силва-------------
--------------------------Бери----------------------------
Клиши--------Лескот----------Компани--------Забалета
--------------------------Харт-----------------------------
Тевез, Балотели, Милнер, Адам Џонсон, Давид Пизаро, Најџел Де Јонг, Коларов, Коло Туре, Мика Ричардс, Стефан Савиќ
Моментално од овој Сити освен Де Брујне друг никој не би играл во овој тим на Сити. На клупа ти седат Тевез, Балотели, Милнер, Де Јонг, Коларов, Коло Туре.
Исто и Харт секогаш правел грешки но сепак ништо подобар не ми е ни Едерсон, споредбава е дискутабилна..Сабајле ги фатив на СК1 сите голови на Сити. Пазете го тимов на Манчини 2011/12.
-----------------Агуеро-----------Џеко-----------------
---------------------------Насри--------------------------
-------------Јаја Туре-----------------Силва-------------
--------------------------Бери----------------------------
Клиши--------Лескот----------Компани--------Забалета
--------------------------Харт-----------------------------
Тевез, Балотели, Милнер, Адам Џонсон, Давид Пизаро, Најџел Де Јонг, Коларов, Коло Туре, Мика Ричардс, Стефан Савиќ
Моментално од овој Сити освен Де Брујне друг никој не би играл во овој тим на Сити. На клупа ти седат Тевез, Балотели, Милнер, Де Јонг, Коларов, Коло Туре.
Компани сам може да ја држи таа одбрана.Лапорт/Диас > Лескот
Лапорт во последно време многу ме разочарува, едно време рамо до рамо со ВВД беше ама сега гола вода ми изгледа..Компани сам може да ја држи таа одбрана.
За Лапорт се согласувам, ама Диас со 10 натпревари не знам како е подобар, плус имаше некои кикса по што прмаа голови.
Апсолутно никогаш не бил.Лапорт во последно време многу ме разочарува, едно време рамо до рамо со ВВД беше ама сега гола вода ми изгледа..
18/19 најдобар стопер во ПЛ со бодовната 100ка на Сити.Апсолутно никогаш не бил.
Можеби не сум во право ама мислам дека последмава година, генерално земено Стоунс пружа боље партии од Лапорт.Апсолутно никогаш не бил.
На крај ќе испадне дека сите стопери на Сити се добри играчи, само филозофот не знае како да ги игра.Можеби не сум во право ама мислам дека последмава година, генерално земено Стоунс пружа боље партии од Лапорт.
П.С. знам дека беше повреден и се враќа од повреда.
Салах со само еден пост на твитер стана еден од најомразените ликови во арапскиот и муслиманскиот свет.
Кој има екстра време како мене, нека си разлиста коментари. Рејџаат арапите.