Мистичен
Човек
- Член од
- 23 јануари 2005
- Мислења
- 13.578
- Поени од реакции
- 1.097
Секако, кога имаш форум, тоа ти е работа. Не можеме сите клими да продаваме, мора некој и со форуми, сајтови, медиуми и дигитални платформи да работиМатематиката вика дека си пишувал по 2-3 поста дневно, секој ден последниве 16 години.
Врти-сучи мислам дека добар дел од животот ти прошол во пишување на форум.
Како што пиша и самиот.... whatever makes you happy....
Oткако ќе напишам 2-3 поста дневно што ми е мал дел од работата, како на пример сега, после тоа почнува забавата и правиш работи кои те прават среќен во животот.
Драго ми е што се грижиш и што правиш математики и што правам во мојот живот.
За повеќе детали од мојот живот и совети како да си направиш баланс без да живееш живот кој поминува во калкулирање што прават другите во нивниот живот, следи ги моите профили на форумов, Инстаграм и Твитер.
Автоматски споено мислење:
Види, цел живот сум живеел во стан со градско парно. Го има кога не си дома, навечер кога ќе се прибереш дома, го нема.Човек стварно си ми Мистичен
Да се откажеш од благодетите на градско парно?!(а,знам каква господска работа е,сум седел по станови како студент!). Јас знам дека не е ефтино,ама па комфорот се плаќа секаде.
И сега со заштедата прво треба да вратиш 2000€ инвестиција,да ти биде ладно во ВЦ,да плаќаш годишно одржавање и гаранции,да чистиш три единици,да се крстиш дека ќе те тераат долго време...
Твое си е на крај...
Сега во куќа, нема „има нема". Тоа со ладните вециња е приказна за по селски куќи кај што бабички греат по едно собче, па вецето им е камен
Сакам да ми е топло кога јас сакам и колку што сакам. Не муда да ми се ежат ако треба да има активности во спална откако градското парно го изгаснале.
Последно уредено: