MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Pravev muabet so agentot preku koj prikluciv maxtv , vika trebalo da si odalecen od bazata 1km za da imas vdsl , a ja sum 3km odalecen , a na 300 metri od mene ima brzina 34mbs
Кажи му да го намести убаво профилот, кај мене е наместен 80/45, но може да се намали аплаудод и да добиеш поголема далнлоуд брзина, јас сакав симетрични брзини и затоа така ми го направија(џабе е секако 60/10 им е максимумот) но може на пример 100/30 и слично.

Еј немој вака Марсело цело време го чекаше, секоја година на денешен ден натака ради ова куќна слава ќе прајт.
Нова сигурно ќе го склучат, како хепи,обн... Што ги исклучија. За останативе ќе плаќам 100 ден појќе , само нека ми ги исклучат. Аман

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Еј немој вака Марсело цело време го чекаше, секоја година на денешен ден натака ради ова куќна слава ќе прајт.
Oвој најмалку го чекав. Највеќе ми е за Nova S има интересни српски серии, странски серии и некој емисии интересни.
Автоматски споено мислење:

Нова сигурно ќе го склучат, како хепи,обн... Што ги исклучија. За останативе ќе плаќам 100 ден појќе , само нека ми ги исклучат. Аман

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
За дел од сериите Nova S има мислам права на емитување и во Македонија гледам имаaт и превод на македонски. Така да не верувам дека ќе го исклучат каналот. На Neotel си се емитува без проблем засега тој канал.

Гледајте во Србија некој тв оператори какви понуди имаат за HBO паразнично без плаќање.

МТS тв операторот до 31ви крај на јануари празнично има отклучен HBO премиум пакетот

SBB до 15ти јануари го отклучуваат премиум пакетот на HBO со све Cinemax

Гледајте во Србија некој тв оператори какви понуди имаат за HBO паразнично без плаќање.

МТS тв операторот до 31ви крај на јануари празнично има отклучен HBO премиум пакетот

Daleku sme nie od Srbija i Hrvatska vo odnos na kablovska televizija i po kvalitet a bogami i izbor na kanali..tamu ako gi nema vo paket hrt1,2,3,4 nova hrvatska(kako primer),ke go dignat operatorot vo vozduh

Ај ако можеш провери дали кај тебе Клан Телевизија ХД сликата застанува и се распаѓа, пуштив да гледам женски ракомет и звук има (албански+македонски коментатор) а сликата стои.

Ај ако можеш провери дали кај тебе Клан Телевизија ХД сликата застанува и се распаѓа, пуштив да гледам женски ракомет и звук има (албански+македонски коментатор) а сликата стои.
dojde vreme klan tv da gi otkupi pravata sa eu vo rakomet zeni...bravo ,sekoja cest..gledajte turski serii po televiziive nashi ..i drdorenje za politika i lila so kutiite..koja boranija od televizii..uste ednas bravo za Klan tv..slika staklo

Еве каква брзина има на пример во Србија, Чачак...на гости кај роднини...

50710636251_3b61f31743_b.jpg

Не бев дома да проверам тој период.

Па и тука се слободни до 15 јануари веќе неколку недели наназад..

Па и тука се слободни до 15 јануари веќе неколку недели наназад..
Да а MTS Teлеком Србија до 31 јануари. И тоа во Србија и Телеком Србија и SBB го даваат премиум пакетот каде што се и Cinemax.

Да а MTS Teлеком Србија до 31 јануари. И тоа во Србија и Телеком Србија и SBB го даваат премиум пакетот каде што се и Cinemax.
Мислам дека и кај нас е исто НВО и Cinemax бидејки е ист паќет истите филмови ги имаш на HBO видетеката

Мислам дека и кај нас е исто НВО и Cinemax бидејки е ист паќет истите филмови ги имаш на HBO видетеката
На Македонски Телеком MaxTV се посебно пакет HBO посебно пакет Cinemax.

Во Магента 1 L MaxTV ги имаш и HBO и Cinemax.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom