Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Друштво, ќе биде ли некој љубезен да постира линк со Highlights од цел натпревар со Манчестер Јунатед, пошто не ја глеав баш утакмицата :smir:

Да се надеваме дека е во право типот од постот на sasko1411
мене на такво нешто ми мириса сеа за сеа :helou:
и КОНЕЧНО - Сабота од 13 :45h првиот напревар од новата 09/10 сезона :vozbud:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
RUN RUN,it's CHELSEA,RUN RUN,it's CHESEA,CHELSEA RUN FROM NO-ONE:helou:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
After a nail-biting 2-2 draw, Chelsea secured a maiden piece of silverware at Wembley under Carlo Ancelotti by winning our first penalty shootout since 1998. But after such a close game, Terry is sure this season will be the same as previous years.
Пууу, машала. Ај се надевам дека ќе не прати среќа годинава.

http://www.mirrorfootball.co.uk/opinion/columnists/brian-reade/Blue-is-the-colour-of-money-for-John-Terry-article91973.html

Колку и да е болно, вистинито е. Барем според мене.

Член од
5 јули 2008
Мислења
418
Поени од реакции
11
Ferguson napao Ballacka: Nevjerojatno je što se tom prgavcu dopušta

"Znamo svi odavno kakav je to igrač, ali ne mogu vjerovati da mu se dopušta toliko toga na utakmici. Uvijek je bio prgav, uvijek je bio glumac. Nije pošten igrač, niti malo."

:pos2::pos2::pos2:

Изгледа заборави овај дека најголемиот глумец до лани играше за Ман.Јун. Али го разбирам, сеуште неможе да се помири со поразот

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
:uvo:

"Znamo svi odavno kakav je to igrač, ali ne mogu vjerovati da mu se dopušta toliko toga na utakmici. Uvijek je bio prgav, uvijek je bio glumac. Nije pošten igrač, niti malo."

Изгледа заборави овај дека најголемиот глумец до лани играше за Ман.Јун. Али го разбирам, сеуште неможе да се помири со поразот
MICHAEL BALLACK ЅВЕР....А овој серкото сега му е криво дека тепавме,па нека мрчи до утре....а и да убаво кажа,најголемиот глумец играше до вчера во неговата екипа

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

Саше вчера заедно гледавме, ти честитав победа и тоа е готова работа. Ама сепак има разлика меѓу глумата на Гејналдо и карате ударите на Балак. Значи Ферги го напаѓа дека удрил неспортски и тоа е целата поента, глумењето на Балак е друга работа и навистина е лош глумец, а многу добар маалски тепач:vozbud:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Честито титула и браво што ги сјебавте циганите...ајде сега и Премиер да почне и неа да ја лапнете...позз:salut:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571

Стварно бе што се деси точно вчера?!
Јас пошо не ја гледав, од Highlights - от можев да заприметам дека Балак го сопре Евра неспортски - е сеа дали е/беше лакт(бокс, сумо захват) не видов... И на крај краева и да бил лакт, топката отиде до Руни ако не се лажам а судијата не и е син на Баба Ванѓа да знае дека ќе ја загуби отпосле овај - па да прекинува акција....Ако толку бил "повреден" Евра ќе ја исфрлел и Руни во аут топката..... И кој (со извинение)машки полов орган овие Манчестеровци кењаат глеам по Балак ваков бил онаков бил - не им е крив Балак!!! Да, судијата згреши, точно, ама убаво им дојде кога дај Руни гол од офсајд кај беа тогаш да пцујат по него......... и ние го отеравме Овребо у 300 (со извинение)пи*ки мајчини ама не ни беше крив Пике(или Ето беше) шо играше со рака :toe:
А која сатисфакција ми е Фергусон што го изјавил ова Аоооо, немате појма колку сум среќен - по шо вакви изјави(И ТОА ИЗЈАВА ПОСЛЕ НАТПРЕВАР ОД КОМЈУНИТИ ШИЛД, ц ц ц :nesvest: ) дава само кога е подисплашен од противникот :vozbud: :vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Стварно бе што се деси точно вчера?!
Јас пошо не ја гледав, од Highlights - от можев да заприметам дека Балак го сопре Евра неспортски - е сеа дали е/беше лакт(бокс, сумо захват) не видов... И на крај краева и да бил лакт, топката отиде до Руни ако не се лажам а судијата не и е син на Баба Ванѓа да знае дека ќе ја загуби отпосле овај - па да прекинува акција....Ако толку бил "повреден" Евра ќе ја исфрлел и Руни во аут топката..... И кој (со извинение)машки полов орган овие Манчестеровци кењаат глеам по Балак ваков бил онаков бил - не им е крив Балак!!! Да, судијата згреши, точно, ама убаво им дојде кога дај Руни гол од офсајд кај беа тогаш да пцујат по него......... и ние го отеравме Овребо у 300 (со извинение)пи*ки мајчини ама не ни беше крив Пике(или Ето беше) шо играше со рака :toe:
А која сатисфакција ми е Фергусон што го изјавил ова Аоооо, немате појма колку сум среќен - по шо вакви изјави(И ТОА ИЗЈАВА ПОСЛЕ НАТПРЕВАР ОД КОМЈУНИТИ ШИЛД, ц ц ц :nesvest: ) дава само кога е подисплашен од противникот :vozbud: :vozbud:
Ферги изјави и пред тоа дека Челзи се најсериозни кандидати на Јунајтед, а и Анчелоти рече дека најголеми конкуренти ќе им се Јунајтед:toe:

Стварно, со чест на исклучоци, многу на форумов пишуваат само колку да билдаат постови:tapp:
Кажав и погоре, прочитајте убаво, Ферги не се буни за голот туку за неспортската игра на Балак!
15 пати честитав победа ама пак некои се фаќаат за работи кои немаа врска со ова што го збори Ферги ама јас не планирам повеќе да објаснувам, кој има малку во главата ќе свати, кој нема, не можам да му помогнам:helou:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ферги изјави и пред тоа дека Челзи се најсериозни кандидати на Јунајтед, а и Анчелоти рече дека најголеми конкуренти ќе им се Јунајтед:toe:

Стварно, со чест на исклучоци, многу на форумов пишуваат само колку да билдаат постови:tapp:
Кажав и погоре, прочитајте убаво, Ферги не се буни за голот туку за неспортската игра на Балак!
15 пати честитав победа ама пак некои се фаќаат за работи кои немаа врска со ова што го збори Ферги ама јас не планирам повеќе да објаснувам, кој има малку во главата ќе свати, кој нема, не можам да му помогнам:helou:
Абе в ред е се - Јасно е... :helou:
Во право си за Ферги, тоа му е целта да посочи у муабетот - само јас заприметувам по малку страв од негова страна, што ми е доста невобичаено за него(впрочем прв пат и среќавам негова изјава да се однесува на грубост буквално само на еден играч од противнички тим) :toe:
А и премногу фама се крена за еден обичен трофеј кој на некој изгледа многу им значи.... ЈБГ тоа е...
и BDW благодарност за честитките

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Абе в ред е се - Јасно е... :helou:
Во право си за Ферги, тоа му е целта да посочи у муабетот - само јас заприметувам по малку страв од негова страна, што ми е доста невобичаено за него(впрочем прв пат и среќавам негова изјава да се однесува на грубост буквално само на еден играч од противнички тим) :toe:
А и премногу фама се крена за еден обичен трофеј кој на некој изгледа многу им значи.... ЈБГ тоа е...
и BDW благодарност за честитките
Ферги ако се сеќаваш лани исто почна војна со зборови и поротив Сколари кој потоа не издржа во англискиот фудбал и беше заменет.
Анчелоти мислам дека е подобар бидејќи водел фудбалски клуб, а не репрезентација(Бразил) која и јас да ја водев тогаш ќе станев светски шампион:toe:
Јас кажав во некои мои постови поназад дека годинава Челзи има поголеми шанси од Јунајтед не само поради подобриот тренер што ќе го имаат туку и поради тоа што екипата остана непроменета!
Со среќа во новата сезона и ви посакувам многу успеси и кој е поснаодлив нека победи:smir:

п.с. барем тие што сме вистински навивачи да ги смируваме ситуациите и да не дозволуваме да излезат од контрола:smir:

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
:duel::duel::duel::pusk::pusk::pusk::pehar::pehar::pehar::pop::pop::pop: Ако сваќате што сакам да кажам...:helou:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44

Само ова околу Балак немам прокоментирано ни на ваш, ни на наш фан клуб.

http://videos.sapo.pt/MAMs6vjp1KslfTeUHUwo

Евра трча, Балак затвора простор и се гради и ги крева рацете. Евра е толку висок што до таму му достигнува (лакт), што да ти кажам друго. И да, се држи за нос, а го удри во граден кош. Ај тоа нема врска, него поспортски беше ли одмазднички кога му влезе на Балак и кога го заработи жолтиот?

И стварно, доста околу ова...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom