Омладината не е за ништо крива у случајов.
Скопје 2014-та е, бате, пошо тие од црното братство сакаа да го сменат магијското фенг шуи у Скопје. И, оп, белја у О.Т.О.
Поише свештенички фалат, ја ќе ти кажам!
Не брат,
ОТО се братоубиствена организација ни Фенг Шуи ни Вин Чун,
Кунг Фу....ова,она не помага.
Двајца да останат последни ќе се истепаат меѓу себе кој е главен
Така ги тера псевдорелигијата Телема
јбг
Не брат,
ОТО се братоубиствена организација ни Фенг Шуи ни Вин Чун,
Кунг Фу....ова,она не помага.
Двајца да останат последни ќе се истепаат меѓу себе кој е главен
Така ги тера псевдорелигијата Телема
јбг
Верувам,само ми е криво за Хепта оти е добар човек,а индоктриниран од списите и раководството.
Се надевам дека нема да отиде до тој степен да почне да раскинува роднински и пријателски врски,заради наредба од Шефот
Верувам,само ми е криво за Хепта оти е добар човек,а индоктриниран од списите и раководството.
Се надевам дека нема да отиде до тој степен да почне да раскинува роднински и пријателски врски,заради наредба од Шефот
Този Волја не е баш Волја, а?
Секогаш се знае кој шо наредуе. Џабе Хепта дрнда тука празна слама, јасно ни е како идат тие ствари.
Штета што дечурлана ко Дрексел, со искрена љубопитност, влагаат у погрешната дупка кога го бараат светот на Алиса и место знаење, добиваат пољубац од чичко Хепта.
Този Волја не е баш Волја, а?
Секогаш се знае кој шо наредуе. Џабе Хепта дрнда тука празна слама, јасно ни е како идат тие ствари.
Штета што дечурлана ко Дрексел, со искрена љубопитност, влагаат у погрешната дупка кога го бараат светот на Алиса и место знаење, добиваат пољубац од чичко Хепта.
Воља е таа што ќе ти ја кажат од ОТО.
Сепак некој наредуе
Иначе вака ко што фино ми се испонаша Дрекцел во некои претходни преписки,
јас од срце му препорачувам да се иницира во ОТО,
а ако може дури и да пополни апликација и да го реши тестот за во А.А.
Сепак некој наредуе
Погледни ја Liber Oz, таму се наведени правата на човекот, се што ги крши тие права е тиранија. Спречувањето да се движиш по твоја волја, да мислиш по своја волја, да пишуваш, да се изразуваш, да сакаш....итн, итн. Убивањето е краен чин, кога сите други средства се исцрпени, на пример востанијата, револуциите и слично. Не значи дека треба да убиеш некого ако ти го попречил патот или ти се паркирал на твое место. Се дури има други механизми и средства, убиството не е решение.
Инаку да, може масон христијанин да биде член на ОТО, доколку најде компатибилност помеѓу христијанството и Телемата. Јас лично не ја гледам компатибилноста и за мене е апсурдно христијанин да се пронаоѓа во Телема, но тоа сум јас.
Сепак некој наредуе
Не е точно, баш напротив, многу јасно ти се нагласува дека ОТО нема ништо со твојата волја и дека од тебе и само од тебе зависи да ја пронајдеш и да живееш според неа. Многу е бедно фрустрациите да си ги лечиш на овој начин, тоа покажува дека суетата никогаш не си ја надминал, затоа и цимолиш сега.
....се што ги крши тие права е тиранија. Спречувањето да се движиш по твоја волја, да мислиш по своја волја, да пишуваш, да се изразуваш, да сакаш....итн, итн. Убивањето е краен чин, кога сите други средства се исцрпени....
Свесен си дека истово денеска се користи за оправдување на терористички напад?
Западниот империјализам е закана за нивниот начин на живот, не останува ништо друго туку... бум?
Погледни ја Liber Oz, таму се наведени правата на човекот, се што ги крши тие права е тиранија. Спречувањето да се движиш по твоја волја, да мислиш по своја волја, да пишуваш, да се изразуваш, да сакаш....итн, итн. Убивањето е краен чин, кога сите други средства се исцрпени, на пример востанијата, револуциите и слично. Не значи дека треба да убиеш некого ако ти го попречил патот или ти се паркирал на твое место. Се дури има други механизми и средства, убиството не е решение.
Инаку да, може масон христијанин да биде член на ОТО, доколку најде компатибилност помеѓу христијанството и Телемата. Јас лично не ја гледам компатибилноста и за мене е апсурдно христијанин да се пронаоѓа во Телема, но тоа сум јас.
Автоматски споено мислење:
Не е точно, баш напротив, многу јасно ти се нагласува дека ОТО нема ништо со твојата волја и дека од тебе и само од тебе зависи да ја пронајдеш и да живееш според неа. Многу е бедно фрустрациите да си ги лечиш на овој начин, тоа покажува дека суетата никогаш не си ја надминал, затоа и цимолиш сега.
Ај бе ти најде да ми кажуваш,
заедно решававме писмени тестови за влез во IV° во "одајчето",со пенкалца,се виде кој колку знае без Гугл и либер 777
Ја барем го решив 80% тестот,твојот резултат беше помалце од беден.
Ама еве ја си се откажав
"Не ме бива за во ОТО"
Ти уште си се китиш со степените кои реално не ти се заслужени.
Да беше твојот ментор Хепта со тебе на тестирањето ќе ти влепеше "завратник"(он ме разбира)
Свесен си дека истово денеска се користи за оправдување на терористички напад?
Западниот империјализам е закана за нивниот начин на живот, не останува ништо друго туку... бум?
Секој што макар и површно се запознал со тоа што е Телема, знае дека е апсурдно да се споредува исламски фундаментализам со Телема. Шеријатот и Liber Oz за тебе се исти? Правниот систем на западните земји е поблизок до шеријатот или до Liber Oz?
Ај бе ти најде да ми кажуваш,
заедно решававме писмени тестови за влез во IV° во "одајчето",со пенкалца,се виде кој колку знае без Гугл и либер 777
Ја барем го решив 80% тестот,твојот резултат беше помалце од беден.
Ама еве ја си се откажав
"Не ме бива за во ОТО"
Ти уште си се китиш со степените кои реално не ти се заслужени.
Да беше твојот ментор Хепта со тебе на тестирањето ќе ти влепеше "завратник"(он ме разбира)
Да, јас најдов. Мојот резултат јас го покажувам на дело, ти на дело што си покажал нема да кажам, затоа што ни пијан не би паднал на твое ниво.
У право бев кога реков дека си за жалење....
Секој што макар и површно се запознал со тоа што е Телема, знае дека е апсурдно да се споредува исламски фундаментализам со Телема. Шеријатот и Liber Oz за тебе се исти? Правниот систем на западните земји е поблизок до шеријатот .....
Ипси извини али ова е многу наивно, и исламот е за мир, забранува убиство АМА кога си нападнат може... а шо е напад?
Епа и напад на мојот начин на живот.... фусноти кои некој си ги става.
Не мислам дека ќе дигаш у ваздух, ама мислам дека не ти е убаво размислено ова, фуснотите ти се дискутабилни...стајте си механизми.
Ипси извини али ова е многу наивно, и исламот е за мир, забранува убиство АМА кога си нападнат може... а шо е напад?
Епа и напад на мојот начин на живот.... фусноти кои некој си ги става.
Не мислам дека ќе дигаш у ваздух, ама мислам дека не ти е убаво размислено ова, фуснотите ти се дискутабилни...стајте си механизми.
Што е дискутабилно? Што од наведеното во Liber Oz неможе да се реши на друг начин освен со убивање? Зборам за нормална, цивилизирана земја, не за теократија као исламските или средновековните христијански.
Ако ти е така полесно на душичката, верувај си во тоа. Ама се си мислам дека ни сам не веруваш....само сакаш горчината да си ја истуриш овде. Штета што тебе нема кој да ти се смилува, кармата е заебана работа, допрва ќе се увериш во тоа.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.