Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Аууу Пирло, јакото засилување...:tapp:

И не ми е јасно зошто Агуеро кога и така имаме вишок играчи во нападот. Ако го земеме Агуеро ке треба 2ца да шитнеме (Шевченко и Пизаро) Можеби не би било лошо тоа но премлад е, нема којзнае какво искуство, и не играл во ПЛ а има огромна откупна цена.
Рибери - веке одамна го отпишавме
Пато - некако рамнодушен сум во врска со него, ако не се лажам игра САМ а нам ни треба десно крило

Епа др.ај цел живот на трето или четврто место во Ла Лига
П.С. 26 години? Нели беше 29 или грешка е тоа

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ако го продадеме Џо Кол јас ја бојкотирам и не ја гледам сезоната. Hard-working и одличен играч кој е насекаде на теренот и срцето го остава кога игра. Тотенхем си имат доволно крила, ние си немаме, па тешко оваа работа ќе ја бидит по мене.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ако го продадеме Џо Кол јас ја бојкотирам и не ја гледам сезоната. Hard-working и одличен играч кој е насекаде на теренот и срцето го остава кога игра. Тотенхем си имат доволно крила, ние си немаме, па тешко оваа работа ќе ја бидит по мене.
Штета што од 9месеци сезона, 10 е повреден... :nesum:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Штета што од 9месеци сезона, 10 е повреден... :nesum:
Остај ти повреден или не. Есиен беше повреден повеќе од пола сезона, па од ко се врати малце заличи тимот на тим. Есиен, Лампард и Џо Кол се правите мотори на средината. Џо Кол се мачи со повреди па не может сите да видет дека е злато од играч.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Пато - некако рамнодушен сум во врска со него, ако не се лажам игра САМ а нам ни треба десно крило

Пато сам? хах, голема грешка... и самиот има изјаснато дека не сака да игра како централен напаѓач туку како крило или евентуално како втор напаѓач, повеќе ја преферира десната страна

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Еден мора да дојде,или рибери,или пирло или кун еден сигурно ќе дојде:salut:

F

fantomX

Гостин
http://livescore.com/default.dll/game?comp=friendly&game=321649

Катастрофа!!! (нека не се навредуваат фановите на Ливерпул, муабетот ми е за Бен Сахар). До вчера беше наш играч и демек не чинеше...
Не е катастрофа, добро е шо замина. Најдобро е ако идиотите Арнесен и Кенион поставиле клаузула да го вратиме, за десетина милиони евра да речиме, ако го сакаме назад по 3-4 години, но како шо реков, идиотите, тешко да се сетиле, како во случајот со Џонсон (макар шо и Мурињово масло е тоа) иако овај го сметам за преценет играч.

Аууу Пирло, јакото засилување...:tapp:

И не ми е јасно зошто Агуеро кога и така имаме вишок играчи во нападот. Ако го земеме Агуеро ке треба 2ца да шитнеме (Шевченко и Пизаро) Можеби не би било лошо тоа но премлад е, нема којзнае какво искуство, и не играл во ПЛ а има огромна откупна цена.
Рибери - веке одамна го отпишавме

Епа др.ај цел живот на трето или четврто место во Ла Лига
П.С. 26 години? Нели беше 29 или грешка е тоа
Агуеро ќе се прај многу курназ, инаку во ваква игра можеби да напрај нешто.
Рибери е надебело преценет, инаку и за него немам ништо против.
За какво крило побогу зборуваме? Крило ни требаше за 4-3-3, не за дајамондов на средина. Карло „влета“ со реченица „Треба само мали измени“, а уствари појќе промени и променува отколку шо Сколари имаше воопшто мислено шо да прај.

Виља 27 години ќе да е, или 28...

Шо е причинава за ваква експозивна реакција, пробувам да разберам...:raz:
Или можеби Џон Тери пишува статии за сајтов, па се изнервирал за негојо old pal...:icon_mrgr

Еден мора да дојде,или рибери,или пирло или кун еден сигурно ќе дојде:salut:
Пирло е „печен“, само капаков од вршников да се крени во погоден момент. Само шо многу незивесно е колку всушност Пирло ќе биде, засилување, во висинската смисла на тој збор...

Пато сам? хах, голема грешка... и самиот има изјаснато дека не сака да игра како централен напаѓач туку како крило или евентуално како втор напаѓач, повеќе ја преферира десната страна
:icon_mrgr

Таков ни треба, втор напаѓач. :)

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Добро ке биде да дојдат Рибери и Агуеро,а Пирло го неќам,стар е:toe:.Ако си оди Џо Кол ке немаме крило, ( ако не купиме некој :toe: ) .

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Добро ке биде да дојдат Рибери и Агуеро,а Пирло го неќам,стар е:toe:.Ако си оди Џо Кол ке немаме крило, ( ако не купиме некој :toe: ) .
Првиов е преценет од клубот:uvo: вториов и од клубот и самиот себе се преценува :tapp: Пирло каков таков, ама најреални се шансите да дојди кај нас :toe:
Џо НЕ ОДИ НИКАДЕ - постираше линк погоре sasko1411 :smir:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Остај ти повреден или не. Есиен беше повреден повеќе од пола сезона, па од ко се врати малце заличи тимот на тим. Есиен, Лампард и Џо Кол се правите мотори на средината. Џо Кол се мачи со повреди па не может сите да видет дека е злато од играч.
Знам дека е многу добар играч, ама повреда си е повреда.
Своевремено беше најдобар десен крилен напаѓач (според мене) ама сега... Ке видиме кога ке се врати...

Не бев сигурен што позиција има (теоретски) но факт е дека е офанзивен играч

Пизаро и Шевченко веке може да ги отпишеме, ке останат Стариџ Дрогба и Анелка. Значи секако треба да земеме уште 1 напаѓач :toe:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Како и да е,се надевам се добро да е...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop