Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
2-1 Калу, алал вера. :pos: Бравос за Микел за пасот.

Ајде сега во овие две минути уш еден и мирна глата. :)

F

fantomX

Гостин
Во натпревар во кој ништо не ни оди од рака, против класичен бункер постигнавме и гол некако. Има надеж, ќе биди подобро, и то уште в недела со Јунајтед.

Микел ѕверски плеј...:icon_mrgr

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Автогол сепак. :)

Прочитајте ми ја втората реченица од постот погоре. :pos::pos::pos:

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
aj da ne bide rezultatski promasaj podobro e vaka 2-2 otkolku poraz

F

fantomX

Гостин
Карло има среќа и на газо со извинение, земаме ЛШ во мај. :tv:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
хахахахахахахахахахахахахахахахахха леле се спасивме еј ххахахахахахаххаха како сум урлал дома кога израмнивме хахахахахахах:vozbud::vozbud::vozbud::tv::drk:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.585
Поени од реакции
1.895
головите шо ги примивме беа саалам или на среќа? и чија вина беа оти не ги видов, дури 50 мин се оклучив

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ми се причини како да го глеам Милан у последниве 5 мин :helou:
Најубаво да си го зееме и Инзаги - го бива чоекот за голови после 90 минута :).. Ах, Карло Карло - се извај на оваа, и не доби класична шлаканица уште на почеток.... Тој дијамантот у средина некако слабо функционален против Енглеска екипа :uvo:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
головите шо ги примивме беа саалам или на среќа? и чија вина беа оти не ги видов, дури 50 мин се оклучив
Еднот грешка на Ешли Кол, не успеа да смири топка, другиот по земја од слободен на страната кај шо беше поставен Чех. Појќе нашиот втор беше на среќа него овие. :)

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ме претркал Fantom :smir:
Првиот по вина на Ешли, изгуби топка позади, а вториот на грешка на Чех - му до дадоа од слободен(на страната што тој ја брани :uvo:) на работ од 16-никот по фаулот на Тери :toe:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Абе што ми е гајле бе пријателска утакмица:baeh::baeh::baeh:А и плус да се играше за нешто:uvo:А и плус си земавме куп во Америка:helou::helou::helou:Овие манчестерџииве ме заебаваа на мсн таму 85 мин челзи ке изгубел,кога почнав да ги торпедирам пораки во 92 мин :pos2::pos2::pos2:Ајде сега нека ме заебаваат кога израмнивме.Бај д веј уште еднаш ке кажам,гајле ми е за пријателска утакмица а и плус не изгубивме:baeh:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
сега анчелоти ќе проба со 6-4-0 тактика па да видиме дали некој ќе му даде гол :icon_lol:

онтопик - понудата за Пирло е одбиена, премалку пари сте дале :)

http://www.football-italia.net/aug1o.html

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom