Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
2-1 Калу, алал вера. :pos: Бравос за Микел за пасот.

Ајде сега во овие две минути уш еден и мирна глата. :)

Во натпревар во кој ништо не ни оди од рака, против класичен бункер постигнавме и гол некако. Има надеж, ќе биди подобро, и то уште в недела со Јунајтед.

Микел ѕверски плеј...:icon_mrgr

Автогол сепак. :)

Прочитајте ми ја втората реченица од постот погоре. :pos::pos::pos:

aj da ne bide rezultatski promasaj podobro e vaka 2-2 otkolku poraz

Карло има среќа и на газо со извинение, земаме ЛШ во мај. :tv:

хахахахахахахахахахахахахахахахахха леле се спасивме еј ххахахахахахаххаха како сум урлал дома кога израмнивме хахахахахахах:vozbud::vozbud::vozbud::tv::drk:

головите шо ги примивме беа саалам или на среќа? и чија вина беа оти не ги видов, дури 50 мин се оклучив

Ми се причини како да го глеам Милан у последниве 5 мин :helou:
Најубаво да си го зееме и Инзаги - го бива чоекот за голови после 90 минута :).. Ах, Карло Карло - се извај на оваа, и не доби класична шлаканица уште на почеток.... Тој дијамантот у средина некако слабо функционален против Енглеска екипа :uvo:

головите шо ги примивме беа саалам или на среќа? и чија вина беа оти не ги видов, дури 50 мин се оклучив
Еднот грешка на Ешли Кол, не успеа да смири топка, другиот по земја од слободен на страната кај шо беше поставен Чех. Појќе нашиот втор беше на среќа него овие. :)

Ме претркал Fantom :smir:
Првиот по вина на Ешли, изгуби топка позади, а вториот на грешка на Чех - му до дадоа од слободен(на страната што тој ја брани :uvo:) на работ од 16-никот по фаулот на Тери :toe:

Абе што ми е гајле бе пријателска утакмица:baeh::baeh::baeh:А и плус да се играше за нешто:uvo:А и плус си земавме куп во Америка:helou::helou::helou:Овие манчестерџииве ме заебаваа на мсн таму 85 мин челзи ке изгубел,кога почнав да ги торпедирам пораки во 92 мин :pos2::pos2::pos2:Ајде сега нека ме заебаваат кога израмнивме.Бај д веј уште еднаш ке кажам,гајле ми е за пријателска утакмица а и плус не изгубивме:baeh:

сега анчелоти ќе проба со 6-4-0 тактика па да видиме дали некој ќе му даде гол :icon_lol:

онтопик - понудата за Пирло е одбиена, премалку пари сте дале :)

http://www.football-italia.net/aug1o.html

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom