Ili ne sakam da mi opaga kosata ))Vaka ne biva , kosata mi opaga od refresh .. ajde da suzbieme maleri za da bide rabotata napisete site ,, sakam ukaz vo postensko sandace,,
Utre drzime sreka da izlezit ukazot ajdee...Vaka ne biva , kosata mi opaga od refresh .. ajde da suzbieme maleri za da bide rabotata napisete site ,, sakam ukaz vo postensko sandace,,
Koj Ukaz?????Evee ima ukaz dzabe laaat kucinjata ajdecsamo napred sibaaj
Kako rece ne cuv ne vidov???Реков јас Укази, ЌЕ ИМА! До крај на годинава, мај исчистен и јуни почнат. Идемоооооо!
Jas toa go kazav uste pred 1 godina ama nikoj ne mi veruvase porano pominuvaaa ali sega neznam ali imam informacija deka sega ne pominuva notarska zaverka samo uverenie od maticno koe pisuva deka toa i toa lice e so dve preziminja ali problemot e vo toa sto tesko go davaat vo maticno zatoa sto znaat deka e za bugarsko drzavjanstvoDa li nekoj ima informacija, cujav od eden posrednik deka notarska izjava so svedoci za razlicni preziminja ne pominuva veke vo Ministarstvoto?
Nema vrska, Jas bev so razlicni preziminja i pominav vo pravosudie so notarski akt.Da li nekoj ima informacija, cujav od eden posrednik deka notarska izjava so svedoci za razlicni preziminja ne pominuva veke vo Ministarstvoto?
Jas bev na polozitelno od 12.03.2020.@Barca1990 I jas isto, pominav na polozitelno Januar 2020. Ama pitam za drugar koji sea treba da nosi dokumenti, posrednikot mu kaza oti godina vreme ne pominuve veke toa. Ti koga bese na polozitelno?