- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
mozda neko MM ili F lice

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidim otvaranja istih foruma,ubiti 100 i nesto ljudi prati to i vecina ih je na tim forumima.Sad da ima clanova koji mogu na 5 foruma kvalitetno djelovat ne vjerujem.SF,i pozitivaiptv su forumi koji imaju najacu bazu clanova po znanju ostalo je sve sporadicno isto ko i stranke politicke kad se pojedinci zbog svog ega odvoje i krenu samostalo.Jedino je zalosno sta ti koji odose ponesu puno vrecu znanja pa se lako bahate.
a mogla bi ta pozivnica zemljakSlazem se da je tesko na vise foruma biti nesto aktivan , ne stizem u zadnje vrijeme ni na jednom , nego ajde budi drug pa posalji pozivnicu za taj forum koji toliko spominjes tu da vidim kako to tamo izgleda gdje je sve creme de la creme.
Ne kontam , kako funkcionira to? ...neko od članova ti mora poslati pozivnivu ? @bind mi je slao za neke strane forume cini mi se i registrirao sam se na taj fazon..a mogla bi ta pozivnica zemljak
a to da te neko od clanova predlozi bio sam clan tog foruma al nece sad prijava izgleda izbacili meNe kontam , kako funkcionira to? ...neko od članova ti mora poslati pozivnivu ? @bind mi je slao za neke strane forume cini mi se i registrirao sam se na taj fazon..
Što se mene tiče druze kao da si me i pozvao , hvala tia to da te neko od clanova predlozi bio sam clan tog foruma al nece sad prijava izgleda izbacili me![]()
Posaljes mi pozivnicu i eto mene, nezvanim je mjesto za vratimaevo, ja te pozivam, ajde dodji![]()
![]()
sta treba da uradim
posto ja nisam neka inteligencija, moras mi objasniti kakva je to pozivnica i kako se saljePosaljes mi pozivnicu i eto mene, nezvanim je mjesto za vratimaAko nemas ovu s foruma moze neka i s vojvodjanskih salasa
![]()
pozoves ga na neki salas (a ima ih dobrih), na dobar rucak i piceposto ja nisam neka inteligencija, moras mi objasniti kakva je to pozivnica i kako se salje
posto ja nisam neka inteligencija, moras mi objasniti kakva je to pozivnica i kako se salje
Автоматски споено мислење:
ovde pozivam sve dobre ljude, snaci cemo se valjda za ceh![]()
Salaš 137 in English | Salaš 137 - Your encounter with tradition
Salaš 137 on Čenej is a unique place near Novi Sad. You will enjoy local food and drinks with the authentic ambiance and the local music of the Vojvodina...salas137.rs
![]()