Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега вака со 2000 гледачи на трибините веројатно ќе го видиме поубаво парадоксот на најмодерново доба. Секакви животински крици има врз Љоренте (не дека неоправдани). Но да беа овие извици насочени кон црномурест фудбалер ќе беше друго. Ќе следеа казни, доживотни забрани за тие што се дерат моментално, забрана за гостувања на Челзи итн итн. Сега чисто сумњам дека ќе има некакви последици за ова.

Како на Тумбекафе да се игра натпреварот, со извиците во позадина :D

Не сфаќам зошто ептен хејт за тоа Вернер што не даде гол во прво, не беше нешто комично, едвај ја допре топката.

Не е толку чудно играч што не ја ни фатил топката да не даде гол. А и не беше во позиција баш за тоа.

Не дека го бранам или шо знам, ама не ми е ич чудно, не беше во позиција, проба да ја фати топката, скоро и да не ја допре..и тоа е тоа.

Како на Тумбекафе да се игра натпреварот, со извиците во позадина :D

Да се играше на Тумбекафе, инстатно ќе добиеше Љоренте некој прекар ко „Фауло“. :icon_lol:

Не сфаќам зошто ептен хејт за тоа Вернер што не даде гол во прво, не беше нешто комично, едвај ја допре топката.

Не е толку чудно играч што не ја ни фатил топката да не даде гол. А и не беше во позиција баш за тоа.

Не дека го бранам или шо знам, ама не ми е ич чудно, не беше во позиција, проба да ја фати топката, скоро и да не ја допре..и тоа е тоа.
Не зезај жити се.
Не е лош одлично игра ама последни 4 утакмици се изнапромашува за сите пари.

Не зезај жити се.
Не е лош одлично игра ама последни 4 утакмици се изнапромашува за сите пари.
Конкретно за таа утката рано во прво полувреме зборев, фала богу дека се изнапромашува денеска...ама гајле ти е, битно workrate има, се труди :D

Хајлајт на мечот:

Трол навивачите кои цело второ полувреме испуштаа тарзански звуци и му врескаа на Љоренте секогаш кога ќе ја допреше топката. :pos:
Автоматски споено мислење:

Сега вака со 2000 гледачи на трибините веројатно ќе го видиме поубаво парадоксот на најмодерново доба. Секакви животински крици има врз Љоренте (не дека неоправдани). Но да беа овие извици насочени кон црномурест фудбалер ќе беше друго. Ќе следеа казни, доживотни забрани за тие што се дерат моментално, забрана за гостувања на Челзи итн итн. Сега чисто сумњам дека ќе има некакви последици за ова.

Не беа во таа насока. Често се случувало играч кој е несигурен да добие ,,врескање и урликање од трибина" ала ,,оди му не знае".
Мене воопшто не ми изгледаа дека се животински. Доколку биле, не е оправдано никако.

Последно уредено:
Лошо е што играчите мора да паѓаат за пенали. Тоа над Поведа веќе беше досудено како пенал неколку пати сезонава. Овој остана на нозе и не доби ништо.
Мора да падне, не сега како да е застрелан ама судијата и да видел контакт нема да е сигурен ако самиот играч не побара или падне...

Хајлајт на мечот:

Трол навивачите кои цело второ полувреме испуштаа тарзански звуци и му врескаа на Љоренте секогаш кога ќе ја допреше топката. :pos:
Автоматски споено мислење:

Не беа во таа насока. Често се случувало играч кој е несигурен да добие ,,врескање и урликање од трибина" ала ,,оди му не знае".
Мене воопшто не ми изгледаа дека се животински. Доколку биле, не е оправдано никако.

Брат и сам си пишал, имаше ономатопеја од мајмуни, свињи, кокошки и остало. :D

Тарзански, индијански звуци и неартикулиран врескања. Ама искрен да бидам, не ми звучеше тоа навредливо. Во суштина ништо поразлично од класичното ,,ууууу".

На крајот на краиштата и така Челзи е на тапет, веднаш ќе дознаеме, ако не и вечерва, дали постоело нешто што укажува на било каква форма на расизам или слично.:)

Јас мислам дека поентата беше "женско плачење". Ама безвезе звучеше во секој случај :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom