Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како на Тумбекафе да се игра натпреварот, со извиците во позадина![]()
Не, ќе беше погоден со чакмак во главаДа се играше на Тумбекафе, инстатно ќе добиеше Љоренте некој прекар ко „Фауло“.![]()
Не зезај жити се.Не сфаќам зошто ептен хејт за тоа Вернер што не даде гол во прво, не беше нешто комично, едвај ја допре топката.
Не е толку чудно играч што не ја ни фатил топката да не даде гол. А и не беше во позиција баш за тоа.
Не дека го бранам или шо знам, ама не ми е ич чудно, не беше во позиција, проба да ја фати топката, скоро и да не ја допре..и тоа е тоа.
Конкретно за таа утката рано во прво полувреме зборев, фала богу дека се изнапромашува денеска...ама гајле ти е, битно workrate има, се трудиНе зезај жити се.
Не е лош одлично игра ама последни 4 утакмици се изнапромашува за сите пари.
Сега вака со 2000 гледачи на трибините веројатно ќе го видиме поубаво парадоксот на најмодерново доба. Секакви животински крици има врз Љоренте (не дека неоправдани). Но да беа овие извици насочени кон црномурест фудбалер ќе беше друго. Ќе следеа казни, доживотни забрани за тие што се дерат моментално, забрана за гостувања на Челзи итн итн. Сега чисто сумњам дека ќе има некакви последици за ова.
Мора да падне, не сега како да е застрелан ама судијата и да видел контакт нема да е сигурен ако самиот играч не побара или падне...Лошо е што играчите мора да паѓаат за пенали. Тоа над Поведа веќе беше досудено како пенал неколку пати сезонава. Овој остана на нозе и не доби ништо.
Хајлајт на мечот:
Трол навивачите кои цело второ полувреме испуштаа тарзански звуци и му врескаа на Љоренте секогаш кога ќе ја допреше топката.
Автоматски споено мислење:
Не беа во таа насока. Често се случувало играч кој е несигурен да добие ,,врескање и урликање од трибина" ала ,,оди му не знае".
Мене воопшто не ми изгледаа дека се животински. Доколку биле, не е оправдано никако.
Брат и сам си пишал, имаше ономатопеја од мајмуни, свињи, кокошки и остало.![]()
Јас мислам дека поентата беше "женско плачење". Ама безвезе звучеше во секој случајБрат и сам си пишал, имаше ономатопеја од мајмуни, свињи, кокошки и остало.![]()