Политиките на Бугарија кон Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Каков доказ? Иди на плоштадот до споменикот на александар и викни "Еjjj луге Бугарин сум бугариииин" и снимаj клипче. Можеш слободно да викаш србин, циганин, албнанец ама за бугарин ке те претепат.
Напротив дел ќе ти се пукнат од смеење, ама најголем дел ќе те гледаат со сожалување.

Каков доказ? Иди на плоштадот до споменикот на александар и викни "Еjjj луге Бугарин сум бугариииин" и снимаj клипче. Можеш слободно да викаш србин, циганин, албнанец ама за бугарин ке те претепат.
Па дај некој доказ, не само со зборови. Никогаш немам слушнато, прочитано дека претепале некого само затоа што е Бугарин.

Паразит рак да фати е добра работа. Цркнете поболно
Ние сме 5 пати поеке кога умре последниот Бугарин на гробот на последниот антибугарин одамна ке никне пиреj преку глава.
Автоматски споено мислење:

Па дај некој доказ, не само со зборови. Никогаш немам слушнато, прочитано дека претепале некого само затоа што е Бугарин.
Еве fmi и другитв историчари да ти дадат. Мене никакви докази не ми требат, аj кажи ако мислиш дека е толку безбедно зошто не снимаш клипче на плоштадот?

Ние сме 5 пати поеке кога умре последниот Бугарин на гробот на последниот антибугарин одамна ке никне пиреj преку глава.
5 пати пододолго да трае уживањето што ќе биде вашето чистење. Кога ќе умре последниот вулварин има да бидам таму да се мочам на гробот. И потоа да со сквернавам телото.

5 пати пододолго да трае уживањето што ќе биде вашето чистење. Кога ќе умре последниот вулварин има да бидам таму да се мочам на гробот. И потоа да со сквернавам телото.
Jaс нема ни да се мочам предавниците и ова не заслужуват.

Ке го освестувал некоj па он ке се и навредувал неговата кревка антибугарска психика. Да не си ни стапнал овде гнидо.

Jaс нема ни да се мочам предавниците и ова не заслужуват.

Ке го освестувал некоj па он ке се и навредувал неговата кревка антибугарска психика. Да не си ни стапнал овде гнидо.
Оти сичко пичко изроди се полоши од најлошите предавници....
И има да газам исклучиво врз ваши трупови

Тебе нема да те има мраз антибугарски ке си "зацртан" одамна и заборавен.

Еве ги вистинските односи. Не може да има мир и приjaтелство просто треба да чекаме да измрат.

Еве ги вистинските односи. Не може да има мир и приjaтелство просто треба да чекаме да измрат.
Вашиот однос е исклучително болна девијанта сексуална обсесија. Никој со здрав разум не би имал однос со стока ко вие

Па не ти сакам односите бе стоко седи си дома зошто си дошол да ми лижиш за ЕУ? За предавници антибугари нема ЕУ.

Па не ти сакам односите бе стоко седи си дома зошто си дошол да ми лижиш за ЕУ? За предавници антибугари нема ЕУ.
ЕУ? бЕУгарија? Не фала. Тука сум да те ебам , да ти ебам матер, и да ти ебам се по список. Двапати. И потоа да ти кажам да се ебеш

Зацртовач на букви. На нив ке попушиш првин а после и на нас.Таква е судбината на предавнците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom