Не знам, не сум пробал ни едно ни друго, инфото е од втора рака, човекот беше многу време "во шемата'.Глупости на тон. Кристалниот мет не ти утрнува непце, јазик, вилица, ноздрва, плус дејството му е до 48 часа понекогаш. Не велам дека има квалитетен кокаин во Македонија, односно некрстено бело, пример ставаат амф, креатин, апчиња, ама сигурно не и кристал мет. Колку пари толку музика.
Зарем не ти е јасно!?Не знам, не сум пробал ни едно ни друго, инфото е од втора рака, човекот беше многу време "во шемата'.
А од каде знаеш ти за дејството, си пробал мет и кокаин?
Comparing Methamphetamine and Cocaine
Methamphetamine and cocaine belong to the broad class of drugs called psychostimulants that also includes amphetamine and methylphenidate. The two drugs often are compared to each other because they produce similar mood-altering effects and both have a high potential for abuse and dependence...archives.drugabuse.gov
Добро.Зарем не ти е јасно!?
Само човек што пробал знае какво е чувството, а ние останатите што нејќеме ни да говориме за такви ѓубриња, ниту во сон па би пробале, ете ние ниту можеме да претпоставиме какво е тоа чувство.
Еднаш реков, еве пак...можеби ќе ме избришете, но аман луѓе може ли темава некако да биде сокриена,!!
Мора да се издвои :Легализација на марихуаната, да или не! - Нова Македонија
Деновиве на електронските и пишаните медиуми се коментира – дебатира дали во Македонија треба да се легализира марихуаната и јавно да се користи во угостителските објекти. Иницијативата за легализација на дрогата – марихуаната, ја поведува токму актуелниот премиер на Македонија г. Заев, со...www.novamakedonija.com.mk
Петко, сочуство до фамилијата и роднините, а особено до пациентите твои.
Со текстов... не знам од кај да почнам.