- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.275
- Поени од реакции
- 84.386
Скроз е можно да употребувате термини кои точно не знаете што значат и да правите работи, кои само ги означувате со тие термини.
Па не си фер, јас се отворив за мојата пракса на твое барање. Доколку не сакаш да ја објасниш сензацијата, само прашање, дали квалитативно се разликува од Луциден сон?Да беше жива дискусија би зборувал за тоа и други искуства без проблем ако некого го интересира но со оглед на тоа дека имаме 3ца или 4ца што си го пушат во круг едни на други во темава не сум инспириран да навлегувам во детали, така да тоа што се случува ти го оставам на имагинацијата.
Останав должен да ти одговорам што со мене и праксата во отсуство на Говинда, имено тој само ме пушна на патот и ми помогна да си осознаам некои други тригери кои се многу појаки.Што зборуваш бе пријателе?
Несум јас сличен, нити сакам да бидам. Не благодарам. Ти биди си и остани си сличен. Јас сум си сепак само еден едноставен скромен романтичар кој едноставно љуби да љуби.
@ПрофаундлиСтупид гледај како можеш да лачиш природно дмт, од бивши џанкер и јутубер кој пастира видеа за кликови.ДиеМТи бато... Една Пастрика вЧело и кукурег...
Само на своја одговорност!.. Да не биди после "го ничкоса чаеко...@ПрофаундлиСтупид гледај како можеш да лачиш природно дмт, од бивши џанкер и јутубер кој пастира видеа за кликови.
Ова на Стриктли е баш шамански, ако си тип ко мене, со амбиции во бизнисот ова не се уновчува добро.@ПрофаундлиСтупид гледај како можеш да лачиш природно дмт, од бивши џанкер и јутубер кој пастира видеа за кликови.
Ова на Стриктли е баш шамански, ако си тип ко мене, со амбиции во бизнисот ова не се уновчува добро.
Мојата метода, стручност е Холотропното дишење.
Си имаш офис, рецепција, се плаќа и со картичка, битно е да бидам таму како водич, комбинирам со релаксација со амбиент - свеќи, кристали, миризливи стапчиња....
Клиентела за овие работи има многу кај женска популација и никако нема да ја однесам во поголема доза, за да се врати пак.
Тоа со качување доза ти е добра идеја како да ги навлечеш, мислам дека од толку што ќе бидат навлечени ќе ти плаќаат и со некои други работи освен картички.Ова на Стриктли е баш шамански, ако си тип ко мене, со амбиции во бизнисот ова не се уновчува добро.
Мојата метода, стручност е Холотропното дишење.
Си имаш офис, рецепција, се плаќа и со картичка, битно е да бидам таму како водич, комбинирам со релаксација со амбиент - свеќи, кристали, миризливи стапчиња....
Клиентела за овие работи има многу кај женска популација и никако нема да ја однесам во поголема доза, за да се врати пак.
Ако добро го работиш, фацилитатор, можеш да поврзеш и чакра деблокинг, за таа работа они тебе би ти платиле. Ова е идеален бизнис модел за Говинда, среќа моја што веќе не е на форумот да ми ја украде идеата.Тоа со качување доза ти е добра идеја како да ги навлечеш, мислам дека од толку што ќе бидат навлечени ќе ти плаќаат и со некои други работи освен картички.
Шо би рекле струмичани, да има дешавка...у овие зимски денови.Колкава свиња е тој на втората слика што убил лав. Ама таков им бил спортот! Што би рекол Бил Мар "дали другиот тим знае дека започнал натпреварот?".
Кога бев во Охрид пред 2 години, сите на кејот што ловеа риби, рибите ги ставаа во шише. Рибите умираа и ги фрлаа назад во езерото! Што народ ќе бевме...
Ти другарче @ПрофаундлиСтупид ги живна овие неколку подфоруми. Секоја чест.
Што си нашол скоро? Ова видео што го постирав или нешто друго?....
Egregore is an occult concept representing a distinct non-physical entity that arises from a collective group of people.Што си нашол скоро? Ова видео што го постирав или нешто друго?
Каква можност?
... „таква можност“ не знам на што мислиш...