Staufer
Драган Богдановски
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 16.647
- Поени од реакции
- 22.380
Ова го постираш дека Мукоко ќе биде иден играч на Баерн?![]()
Franck Ribery bundesliga titles 9Стелт го нема да коментира за колово.
Großkreutz svetski sampionati 1Franck Ribery bundesliga titles 9
BvB bundesliga titles 8
Сепак, настан кој се има случено 9 пати, може со иста веројатност да се спореди со настан кој се случил еднаш...Großkreutz svetski sampionati 1
Messi i Ronaldo svetski sampionati 0
Sepak fala za tvojot pridones na temava
Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk
Uspehot na Großkreutz e uste poubedliv so ogled deka samo ednas bil na SP a Messi i Ronaldo sobrano 7-8 pati. Prasanje na glediste.Сепак, настан кој се има случено 9 пати, може со иста веројатност да се спореди со настан кој се случил еднаш...
Ааааа епа добро брат чим се истетовирал ондак точно е и му го намалува успехот на Рибери, односно го изедначува или како и да сакаш да го претставиш и тотално ги минимизира кариерите на Меси и Роналдо.
Fakt e ama bezvredna informacija. Uleta nov clen i me citira so sosema treta rabota. Relevantno kako vo Kina da padne vrekja oriz nekade. Od ozgora na toga kako po novo sto bi rekle dadov i ja sosema drug primer vo sustina relevanten ili ne relevanten kako pisanoto od noviov clen. Stilisticki sakav da pokazam deka muabetov e bez vrska. Inace i dvete postovi baziraat na fakti, isto sme tuka. Ja nemam problem so fakti i ne me boli sto Ribery imal poveke Ger sampionati od Dortmund.Ааааа епа добро брат чим се истетовирал ондак точно е и му го намалува успехот на Рибери, односно го изедначува или како и да сакаш да го претставиш и тотално ги минимизира кариерите на Меси и Роналдо.
Што вика видук, 9 пати повторено и 1 случајно и не по негова вина е неспоредливо.
И ние интерашите се заебаваме Орландони 1 ЛШ, Буфон 0.
Не знам што те повреди толку тој факт дека Рибери има поише титули од Борусија ко клуб. Факт е тоа. Исто ко што е факт дека Баерн е единствен фудбалски гигант у Германија, другите не му се ни до колена.