- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.369
- Поени од реакции
- 84.604
дур не сте венчани, не се важи како изневерување
Не, навистина, интересна забелешка има @Sasa Ilic . Зошто пишуваш од иста адреса со Govinda?Ти си ми брату триесет и шести профил. И да бидам искрен воопшто несум горд на тебе.
Апсолутно е неромантично да си психијатриски случај.
Овакој, тебе ич пичка да не ти чуе како сам ја потпишан. Можу да се потпишу испод и како Џек МЕвосек и како Џони Синс и како женско, а можу и како Адолф Хитлер. Ако ви е репер кој какв е човек и кој какв е у главу његов потпис на профил, ондак немам речи.A ti pa kako od dudinka da si padnaa....100 godini li imas, ebago
Автоматски споено мислење:
A oti kaj tebe pisuva Psihijatriski slucaj!?
Уфффф Господ ве казнува 100%, на што личи тоа?Ај да прашам, ова со Агда што се сакаме по камери, швалерисување се смета?
Доколку твојот сопруг,и нејзиниот, немаат ништо против, тогаш не само што не е, туку е и одличен зачин во вашиот секс лајф. Доколку се криете и за вашата страст знаете само вие, тогаш Е, и плус не сте фер према сопружниците бидејќи ние мажите баш сакаме нашите сопруги да јавно си ја обелоденат бисексуалната страна, бракот добива нова димензија, на швалерка никогаш нема да помислиме.Ај да прашам, ова со Агда што се сакаме по камери, швалерисување се смета?
Не, туку како неопходност. :*Ај да прашам, ова со Агда што се сакаме по камери, швалерисување се смета?
Неопходно... ако више вадиме гаќи ебагоНе, туку како неопходност. :*
Еден директор на гимназија од еден град во Македонија на камера лајв го вадеше пред некоја рандом жена, небитно. Сега го деградираа во професор.Ај да прашам, ова со Агда што се сакаме по камери, швалерисување се смета?
Brat klasan mi bese.Еден директор на гимназија од еден град во Македонија на камера лајв го вадеше пред некоја рандом жена, небитно. Сега го деградираа во професор.
Може му се бе батка! До скоро се знаеше за подвоена личност, еве ти га Говинда е надграња на сФе што е мрдало у психологију и психоанализу! Изволте забављај сеОвој му е треќ профил. Ја не знам какво нарушување треба да имаш за да имаш три профила што глумив три различити личности, а уствари си една?!
Multiple personality disorderМоже му се бе батка! До скоро се знаеше за подвоена личност, еве ти га Говинда е надграња на сФе што е мрдало у психологију и психоанализу! Изволте забављај се![]()
Џонтра, ако не си понудил до сега немој синко ни во иднина! Која карма ќе ти носи некој што се расправа со болни по цел ден! Што пациенти, што колегиSto mislis, deka onoj so voltine e podobar!?
@DzontravolTra ...nema volta a za ona drugoto, uste potesko?
Uste li ne ti ponudi brak?
Ќути ја што директор не станав.....Еден директор на гимназија од еден град во Македонија на камера лајв го вадеше пред некоја рандом жена, небитно. Сега го деградираа во професор.