- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 7.561
- Поени од реакции
- 17.594
Чим го преживеа поразот на Трамп ти предвидувам уште минимум 102 години живот без лекарства, па после ќе видиме.Дали ќе бидам жив за 30 години?![]()
Чим го преживеа поразот на Трамп ти предвидувам уште минимум 102 години живот без лекарства, па после ќе видиме.Дали ќе бидам жив за 30 години?![]()
А со пари како ќе стојам, кога веќе гледаш во топката?Чим го преживеа поразот на Трамп ти предвидувам уште минимум 102 години живот без лекарства, па после ќе видиме.
Јас за должина на живот сум, за пари барај друг колега.А со пари како ќе стојам, кога веќе гледаш во топката?
Не е темата ама да прашам, Камала да не ти е колешката? Го има профилот на човек кој гата, мора да признаеш.Јас за должина на живот сум, за пари барај друг колега.
Урбано Скопјенце, Дебар Маало, Кензо Танге и напушен Бугар што ќења во некој ќошСве давам да се реализира ова со канабисот и да го вратиме Скопјенце на тоа што си било пред 100 години - Содома и Гомора, и главен бордел на Кралство СХС со 20тина активни курварници, сето тоа сега појачано со опијати.
хммм.. како само звучи ред лај дистрикт и кофи шопови на потегот Градски Ѕид од Беко натака. Пијани англиски хулигани им урлаат под прозор на градските урбани луѓенца и им мочаат пред влезовите.
Акооо те има Господе дај нека се деси ова !!!
Големо браво и за бизнис њухот на бате Зоки. На генијален начин прво создаде понуда, а после побарувачка за својот производ.
Брее, шегобиец низаеден... ми изнасемеаKe preraskažam tuđ tvit.....
,,se pojavi likot na Stojanče na keramida,,
Spodelete za sreća
Прегледај го приврзокот 275325
PS. Toj e sega funkcionerot so najgolema moć vo državata......
Ај барем ќе ги омажат ќерките во богати фамилии.Све давам да се реализира ова со канабисот и да го вратиме Скопјенце на тоа што си било пред 100 години - Содома и Гомора, и главен бордел на Кралство СХС со 20тина активни курварници, сето тоа сега појачано со опијати.
хммм.. како само звучи ред лај дистрикт и кофи шопови на потегот Градски Ѕид од Беко натака. Пијани англиски хулигани им урлаат под прозор на градските урбани луѓенца и им мочаат пред влезовите.
Акооо те има Господе дај нека се деси ова !!!
Големо браво и за бизнис њухот на бате Зоки. На генијален начин прво создаде понуда, а после побарувачка за својот производ.
ако го спомниш ѓаволот...одма ќе му ја видиш опашката12 поста енд каунтинг без турко-монголска гнида. Рекорд во последните месец време.![]()
Младата Лукреција, дипломка на катедрата по Родови студии се враќа доцна во ноќта од невладината организација во која цел ден беседела со соборките на тема за заостанатиот балкански маж и се упатува право во влезот над Малага, (која сега е кофи шоп во сопственост на млад бизнисмен од Грчец) во станот оставен од нејзиниот дедо, се разбира, партизан, при што, пред самиот влез ја пречекуваат двајца англиски хулигани, дојдени со субвенциониран лет до Скопје, и' ги вадат куровите и видни расположени скандираат навивачки песни за својот клуб- Лутон... и така секоја ноќ. Лукреција заспива во солзиУрбано Скопјенце, Дебар Маало, Кензо Танге и напушен Бугар што ќења во некој ќош![]()