Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

• Креатор на темата Креатор на темата Toto.toto
  • Време на започнување Време на започнување
Таква имам со Аршавин и Линделоф ))) не им сервирам баш,али нешто слично
Слика од некое рипче на шипка ако не ставиш ич не се пријавувај!

Bo makedonskiot krivicen zakonik toa e krivicno delo ,,mačenje na životni,, po čl.233..... :vozbud:
Абе и за мене е тоа, ама еднаш не знаејќи дека таму одиме завешив на таква дешавка.
Спорт е или не? :(

Абе и за мене е тоа, ама еднаш не знаејќи дека таму одиме завешив на таква дешавка.
Спорт е или не? :(
Спорт е.
Автоматски споено мислење:

Mislam deka osven vo Spanija nikade ne e priznat kako sport
Корида во Шпанија,торада в Португалија,Temporada Grande во Мексико,дел од културата на иберите,ацтеките,и маврите
Knossos_Bull-Leaping_Fresco.jpg
Иако само за еден глас не влегло како спорт во 1976 година на олимпијадата во Мексико,девинитвно еден од најстарите спортови заедно со борењето и тлачтли !

Последно уредено:
Спорт е.
Автоматски споено мислење:

Корида во Шпанија,торада в Португалија,Temporada Grande во Мексико,дел од културата на иберите,ацтеките,и маврите
Прегледај го приврзокот 275129
Иако само за еден глас не влегло како спорт во 1976 година на олимпијадата во Мексико,девинитвно еден од најстарите спортови заедно со борењето и тлачтли !

Да не ти се верува ама го има и во франција. Јас бев во јужна франција и таму им е традиција
На нет вика дека е нешто помеѓу сппрт и уметност.

Крвава уметност :(

Да не ти се верува ама го има и во франција.
Знам дека го има,најблиску до нас го имало во Атина)))))
Јас во Мексико сум бил на борба со бикови,а една од животните желби ми е да учествувам на Памплона.))))
Крвава уметност
Зависи од која страна гледаш,)))) UFC,MMA се исто така крвави спортови, а луѓе уживаат ))))

Знам дека го има,најблиску до нас го имало во Атина)))))
Јас во Мексико сум бил на борба со бикови,а една од животните желби ми е да учествувам на Памплона.))))

Зависи од која страна гледаш,)))) UFC,MMA се исто така крвави спортови, а луѓе уживаат ))))
Не можеш да споредуваш тепање помеѓу две интелигентни суштества кои самоте одлучуваат да се убиваат и тепање помеѓу едно интелигентно суптество кое одлучува да убие друго шти нема поима што се дешава. Плус бикот го бодат неколку луѓе што е скроз нефер, и кога е беспомошно животното настапува типот што ќе го заколе и ќе се прогласи за фраер :(

Нема везе, нсдвор од тема сме :(

,,,a borba so kučinja , imam nekolku,,,
Борба со пњтли знам дека е спорт во некои земји, со кучиња мислам дека не

ЗОШТО БРЕ ИМАШ СЛИКИ ОД БОРБА СО КУЧИЊА?!?! Не е тоа нелегално????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom