Corvus
Latrodectus
Слика од некое рипче на шипка ако не ставиш ич не се пријавувај!Таква имам со Аршавин и Линделоф ))) не им сервирам баш,али нешто слично
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слика од некое рипче на шипка ако не ставиш ич не се пријавувај!Таква имам со Аршавин и Линделоф ))) не им сервирам баш,али нешто слично
Не смеамСлика од некое рипче на шипка ако не ставиш ич не се пријавувај!
Те следат на форумов?Не смеам
Некоја будала,ја нашол девојката на инстаграм,и и пишувал,абе глупостиТе следат на форумов?![]()
Bo makedonskiot krivicen zakonik toa e krivicno delo ,,mačenje na životni,, po čl.233.....Дечки, борба со бикови спорт е?
Абе и за мене е тоа, ама еднаш не знаејќи дека таму одиме завешив на таква дешавка.Bo makedonskiot krivicen zakonik toa e krivicno delo ,,mačenje na životni,, po čl.233.....![]()
Спорт е.Абе и за мене е тоа, ама еднаш не знаејќи дека таму одиме завешив на таква дешавка.
Спорт е или не?![]()
Корида во Шпанија,торада в Португалија,Temporada Grande во Мексико,дел од културата на иберите,ацтеките,и мавритеMislam deka osven vo Spanija nikade ne e priznat kako sport
Спорт е.
Автоматски споено мислење:
Корида во Шпанија,торада в Португалија,Temporada Grande во Мексико,дел од културата на иберите,ацтеките,и маврите
Прегледај го приврзокот 275129
Иако само за еден глас не влегло како спорт во 1976 година на олимпијадата во Мексико,девинитвно еден од најстарите спортови заедно со борењето и тлачтли !
Знам дека го има,најблиску до нас го имало во Атина)))))Да не ти се верува ама го има и во франција.
Зависи од која страна гледаш,)))) UFC,MMA се исто така крвави спортови, а луѓе уживаат ))))Крвава уметност
Не можеш да споредуваш тепање помеѓу две интелигентни суштества кои самоте одлучуваат да се убиваат и тепање помеѓу едно интелигентно суптество кое одлучува да убие друго шти нема поима што се дешава. Плус бикот го бодат неколку луѓе што е скроз нефер, и кога е беспомошно животното настапува типот што ќе го заколе и ќе се прогласи за фраерЗнам дека го има,најблиску до нас го имало во Атина)))))
Јас во Мексико сум бил на борба со бикови,а една од животните желби ми е да учествувам на Памплона.))))
Зависи од која страна гледаш,)))) UFC,MMA се исто така крвави спортови, а луѓе уживаат ))))
Борба со пњтли знам дека е спорт во некои земји, со кучиња мислам дека не,,,a borba so kučinja , imam nekolku,,,
Шутрак, играш ли бе ти ова, да те проплескам, после епидемијава?Прегледај го приврзокот 275142
,,,morav malku da ja potskratam,,,)))