Влада на Македонија

Член од
6 август 2011
Мислења
2.067
Поени од реакции
2.344
Одсекогаш сме живееле многу подобро од вас и до ден денешен.
Прошетаj малку во Скопje и спореди со Софиjа...еден салм центар немате, една Графа не можат да ви jа средат колку години...дупки, дупки по патовите...бетер од шваjцарско сирење...сивило, сивило...таj тежок комунизам сеуште си го има каj вас...а човек да се прошета по квартовите...ау, ау....со тие вашите панелки...што да очекуваш od Eastern Europe.

Еве ги типичните татарски згради во Софиjа.

Прегледај го приврзокот 275053

P.S. Да потенцирам: ова е ЕУ држава и се гледа дека е многу напреднала за сите овие ЕУ години.:D
Сликата е од денешно време, а не 1990...впрочем ти знаеш добро. ;)
Скопски панелки - наjубавите панелки во Сончевата система .

kisela-voda.jpg

1024px.jpg

Aerodrom.jpg

karpos-735x400.jpg Avtokomanda.jpg

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.282
Поени од реакции
15.424
Објаснете ми, как точно сте оделе во Пиринска Македонија па тамо имало б'лгарки при това за две ц'рвени....
Па като ве четам, за вас мај сексот е бил "занимание самотно"...кој навистнина имал секс не се хвали и не говори..
Еве нема за мене да зборувам.....сакаш да ти прераскажам како моето друштво помина во Варна во 1990 година?????

Сакаш да ти објаснам како се полни резервозар на безниска со пуштена касета од Лепа Брена, и ја трампаш касетата за бензин....

нешто околу средби на ,,учителки,, во дискотека со македонски тинејџери??? знаеш како те гледаат во дискотека некои што неможат да порачаат кока кола, а ти порачуваш да речиме.....некој поскап пијалок(да не претерувам сега со брендови)

а ,,кинењето,, солзи на испраќај за некоја марка плус????

прашај си по дома, бидејќи јас сум малку постар и ти зборувам во прво лице

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.835
Поени од реакции
40.297
Скопски панелки - наjубавите панелки во Сончевата система .
Ве жалам, 10 години сте во ЕУ, а уште само со нас можете да се споредувате и да се осеќате големо. Шупакот на Европа е Софија, а вие сте говната што се исрани преку тој шупак. :(

Иначе кога веќе ставаш слики и се споредуваш со нас, да ставам и јас една.

Да им се посерам на сите ваши возови и метроа и згради, ние го имаме Балканскиот бисер што вие толку го посакувате, а никогаш нема да го имате.

Ае сеа мрш стоко татарска.

Член од
21 мај 2012
Мислења
330
Поени од реакции
104
Некако нервозни ми сте бе братја, пуснете си Милко Калајџиев, опуштете се :icon_lol:
Милко ми е личен пријател..живијат Тесла:)
Автоматски споено мислење:

Fake.
Татарите немаат возови
Не с коне сме...идиот неписмен

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.730
Ко стасаа бугариве да не дупат, очекувајте по 10 год и косово да ве дупи.
А чекај малку, зошто тебе Косово нема да те дупи па користиш второ лице множина?
А бугарите дозволуваш да те дупат со прво лице множина.

Последно уредено:
Z

zmej gorjanin

Гостин
А може и да се пофалите колку атмосферска канализација има во Скопје и со колку проценти градот е покриен со централно греење/гас, на кое место е Скопје во светски рамки според степен на загаденост, смртни случаи од рак и други интересни статистики.

Член од
28 август 2013
Мислења
4.431
Поени од реакции
13.485
А може и да се пофалите колку атмосферска канализација има во Скопје и со колку проценти градот е покриен со централно греење/гас, на кое место е Скопје во светски рамки според степен на загаденост, смртни случаи од рак и други интересни статистики.
Не и е приоритет тоа на вашата влада, кога ќе имаме наша, македонска, ќе се пофалиме :)

Член од
21 август 2020
Мислења
53
Поени од реакции
35
Еве нема за мене да зборувам.....сакаш да ти прераскажам како моето друштво помина во Варна во 1990 година?????

Сакаш да ти објаснам како се полни резервозар на безниска со пуштена касета од Лепа Брена, и ја трампаш касетата за бензин....

нешто околу средби на ,,учителки,, во дискотека со македонски тинејџери??? знаеш како те гледаат во дискотека некои што неможат да порачаат кока кола, а ти порачуваш да речиме.....некој поскап пијалок(да не претерувам сега со брендови)

а ,,кинењето,, солзи на испраќај за некоја марка плус????

прашај си по дома, бидејќи јас сум малку постар и ти зборувам во прво лице
Палјачо, през 1990 г. беше бензинска криза, немаше бензин, цената отиде на 1 марка..."посмали манго", еден резервоар тогаш беше 40-60 марки. Постар сум и помнам како беше...от 1980 г. натаму кока колата, фармерките, патиките не беха проблем во БГ..
Имам роднини во Скопие па знам и за 70тте и 80тте. Имавте фармерки, немавте кашкавал..ние тука во БГ доматите не ги ручаме со притките барабар..во дискотека во варна кока колата беше поламарка, тогаш немаше проблем со кока колака и уискито.
Проблем имаше 1996-97 но много брзо се подобри...
Да ми спомниш за инфлацијата во МКД милиони и милиарди...
ПРиказни за мали деца се тие как со 20 марки си живел како цар....посмали манго...

Член од
21 мај 2012
Мислења
330
Поени од реакции
104
Third world country ... мајко мила

Kajgana Shop

На врв Bottom