Влада на Македонија

M

Macedon1um

Гостин
Сметам дека е многу чудно зошто нема можност за коментари во вашиот печатo_O мислам дека не сте достаточно цивилизирани;)
Значи вие што бришете коментари сте цивилизирани ние не ? Ете и партија имате во Македонија, никаков проблем не им е правено да се регистрираат за разлика од вас

Член од
21 мај 2012
Мислења
330
Поени од реакции
104
Значи вие што бришете коментари сте цивилизирани ние не ? Ете и партија имате во Македонија, никаков проблем не им е правено да се регистрираат за разлика од вас

види ОД кога сум на кајгана. не ми кажувај за бришење и забрана на мене

Член од
16 ноември 2020
Мислења
867
Поени од реакции
2.011
Не сум ти брат ја од Свирипичино сум,
30 години поштено си плаќам данок на РМ.
И не,глуп сум не ги слушам муабетите што се прават и омразата
На секоја крсна слава шибате грчка музика до даска,а све ви земаа.
Само бугарска песна ако се пушти е проблем.
На ниедна слава што сум бил не е имало грчка музика. Какви глупости пишуваш...
Многу си близу до Психијатриска болница “Негорци”, треба да идеш таму...може да ти пуштат бугарска музика.

Член од
21 мај 2012
Мислења
330
Поени од реакции
104
Ја смени плочата сега куртонов на Заев, многу сме се замарале за политика

Не знам кој е овој Васил, но за мене тој е апсолутно во право. Премногу се политизирате наместо да ја насочувате својата енергија на проблеми како што е ковид и слично

Член од
17 август 2011
Мислења
10.314
Поени од реакции
18.388
Ова" макета" и "макаци" како што не марекуваат, некоја навреда ли треба да им е на блгариве.
Памтам како помал играв една игра Ерепублик, бугариве исто не викаа Макета и ни ставија вето таму во некој сојуз :pos:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ее Шпигел не заебавај после кој ќе вреѓате?
Уживај ти не спаѓаш во ниту една од овие две категории, ќе те пцујат членовите по други теми без разлика од кој профил пишуваш (y)

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231

Prometheus Alpha

Војвода
Член од
16 октомври 2020
Мислења
182
Поени од реакции
74
На ниедна слава што сум бил не е имало грчка музика.
Па тебе не те ни викале на слави и пред ковидот,секако дремиш дома пред компјутер цело време ;)
ќе те пцујат членовите по други теми без разлика од кој профил пишуваш (y)
Фала ви на вниманието :)

M

Macedon1um

Гостин
Памтам како помал играв една игра Ерепублик, бугариве исто не викаа Макета и ни ставија вето таму во некој сојуз :pos:
Е да си здрав и жив што ти текна еве уште еден играч од постарите таму, уште кога не додадоа во играва Бугариве со ништо испровоцирани почнаа да аплицираат за МК државјанство и да ни ја превземат државата таму - не успеаа. Додатно имаше еден бугарофил од Штип мислам Boyan кој ни ги раководеше парите што ги собиравме кога ќе не стават како држава, и откако го откривме и не го изгласавме да биде кандидат за 1 претседател ги украде парите не ги даваше :facepalm:

Јес да е игра тоа ама доволно зборува за менталитетот на Бугарите

Kajgana Shop

На врв Bottom