Влада на Македонија

Prometheus Alpha

Војвода
Член од
16 октомври 2020
Мислења
182
Поени од реакции
74
Ти си ги знаеш твоите корени многу одамна, нема што ние да те убедуваме. ;)
Да да,сега ти е криво оти беше во први редови на "шарена",па не си задоволен со резултатите,после јас сум татар :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.808
Поени од реакции
49.935

Скролнете надоле и погледнете ги коментарите на таа статиjа, за да видите за какво племе станува збор.
Таму ако случаjно се поjави некоj македонец, модераторите веднаш го бришат, а овде треба да ги трпиме татарите.

После каj нас се ширела бугарска антипропаганда...

Прометеjчо омега: зошто не идеш таму да си коментираш со останатите татарски будали, а не овде само да замараш?
Ова" макета" и "макаци" како што не марекуваат, некоја навреда ли треба да им е на блгариве.

Член од
6 август 2011
Мислења
2.067
Поени од реакции
2.344

Скролнете надоле и погледнете ги коментарите на таа статиjа, за да видите за какво племе станува збор.
Таму ако случаjно се поjави некоj македонец, модераторите веднаш го бришат, а овде треба да ги трпиме татарите.

После каj нас се ширела бугарска антипропаганда...

Прометеjчо омега: зошто не идеш таму да си коментираш со останатите татарски будали, а не овде само да замараш?
А ти што сакаш.. Не можете да плукате по Бугарија, бугарите и се што е бугарско 30 години и за возврат да очекувате приjателство и почит. То е то ,романсата заврши .
Она што си го посеел , тоа ќе го жнееш.
Ете веке има репроцитет - македонците ги мразат бугарите од што се сеќаваат во името на спортот ,па веке и бугарите ги мразат макетата. Сите са доволни.:)

Член од
16 ноември 2020
Мислења
867
Поени од реакции
2.011
А ти што сакаш.. Не можете да плукате по Бугарија, бугарите и се што е бугарско 30 години и за возврат да очекувате приjателство и почит. То е то ,романсата заврши .
Ете веке има репроцитет - македонците ги мразат бугарите од што се сеќаваат во името на спортот ,па веке и бугарите ги мразат макетата. Сите са доволни.:)
Или се правиш глуп или сакаш нас да нѐ правиш.
Такви коментари против нас во бугарските саjтови е имало од многу одамна. Jас лично сум ги читал повеќе од 10 години, но никогаш не сме обрнувале внимание, но еве сега кога сите се заинтересирани, да виде целиот македонски народ што вие пишувате за нас.

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
:pijanco: :pos:

Кoи cтe Виe дeтo cтe били нa Шипкa и при Тутрaкaн???A и б'лгaритe нe ca Тaтaри,Б'лгaритe ca cмec oт Трaки,cлaвјани,eднa ништoжнa чacт прa Б'лгaри и нe мaлкo Гoти!Aкo нe знaeш Гoтитe ca cтaрo гeрмaнcкo плeмe!!!Тa тeoријатa зa Тaтaри в кoјатo ce влaгa нaј вeрoјатнo oбидeн cмиc'л oтнocнo прoизхoдa нe в'рви!Нaд 75% oт хoрaтa ca c Трaкијcки гeни!

Член од
6 август 2011
Мислења
2.067
Поени од реакции
2.344
Такви коментари против нас во бугарските саjтови е имало од многу одамна. Jас лично сум ги читал повеќе од 10 години, но никогаш не сме обрнувале внимание, но еве сега кога сите се заинтересирани, да виде целиот македонски народ што вие пишувате за нас.
Total Bullshit

M

Macedon1um

Гостин
Не ве мразиме ние колку што ве жалиме, демек членки на ЕУ а еден бодигард и продавач на пасоши ви продаваат ефтини приказни на кои очигледно се палите.

Член од
20 декември 2015
Мислења
226
Поени од реакции
84
Јас сум присутен на македонски форуми уште од 2012 година, односот према Бугарите и Бугарија е непроменет,омразата кон нас нема врска со ветото. Татари, две црвени,фашисти,глуп Бугар и така натаму...
Со омраза и навреди постигнавте тоа што 80% од Бугарите да подржуваат ветото.

Член од
16 ноември 2020
Мислења
867
Поени од реакции
2.011
Не ве мразиме ние колку што ве жалиме, демек членки на ЕУ а еден бодигард и продавач на пасоши ви продаваат ефтини приказни на кои очигледно се палите.
Они до вчера мислеа дека тие пасоши што се вадат били затоа што луѓето во Македониjа се сметаат за бугари...дури го обjавуваа тоа во сите бугарски весници. :D

Нивната "тиква" - бодигардот ги игра сите, протестираат против него повеќе од 100 денови, а тоj продолжува да парадира и да се мисли за некоj италиjански мафиjаш. Само кога чуеш едно интервjу со него и веднаш имаш константациjа: "Нема ниеден ваков простак/политичар во коjа и да е друга држава". :)

P.S. А...еве го, се поjави новиот татарски член во темата - хан Ацо. :ROFLMAO:

M

Macedon1um

Гостин
Ги мразите брат,лажеш еве јас сум во центар на збиднувањата меѓу двете страни,можам да кажам.
Прво не си ми брат, второ не си ти некој репер да кажуваш дали сме ги мразеле или жалеле

ВМРО треба да се забрани со закон,како претставка на име на партија.Подхитно!
Епа почнете со забрана во Бугарија, да не го срами тоа свето име некој шиткач на пасоши од Русе

Член од
20 декември 2015
Мислења
226
Поени од реакции
84
Они до вчера мислеа дека тие пасоши што се вадат били затоа што луѓето во Македониjа се сметаат за бугари...дури го обjавуваа тоа во сите бугарски весници. :D

Нивната "тиква" - бодигардот ги игра сите, протестираат против него повеќе од 100 денови, а тоj продолжува да парадира и да се мисли за некоj италиjански мафиjаш. Само кога чуеш едно интервjу со него и веднаш имаш константациjа: "Нема ниеден ваков простак/политичар во коjа и да е друга држава". :)
Каква врска има тоа со односите меѓу Бугарија и Македонија?Сите партии во Парламентот имаат сличен став со Владата во однос на Македонија.

Prometheus Alpha

Војвода
Член од
16 октомври 2020
Мислења
182
Поени од реакции
74
Прво не си ми брат, второ не си ти некој репер да кажуваш дали сме ги мразеле или жалеле
Не сум ти брат ја од Свирипичино сум,
30 години поштено си плаќам данок на РМ.
И не,глуп сум не ги слушам муабетите што се прават и омразата
На секоја крсна слава шибате грчка музика до даска,а све ви земаа.
Само бугарска песна ако се пушти е проблем.

Kajgana Shop

На врв Bottom