Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma ni da susne ni da musneНе мрда
Bez imiranje evropa te cekaAjde denes Ukazi zosto ke si umram
Koga bese na finalna i polozitelno spodeli informacii ... Preku na majka sestra treba prvo koleno preku tetki nemoze za toa e otkazot trebalo i potvrsa od strumica da odneses so toa ke si dobiel ukazZdravo drustvo,
Deneska proveriv i porkaj toa sto lesno gi pominav site skalila so bugarska krstenica na sestra na baba mi, dobiv ova: Отказ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија. С'гласно резолјуција на Вицепрезидента на Република Б'лгарија е отказано издаването на указ за придобиване на б'лгарско гражданство, за което сме уведомени с писмо...
Dali sega ima nesto sto mozam da napravam ili toa e toa?
Isto taka me interesira dali ima nekoja opcija za vadenje na bugarsko drzavjanstvo preku soprugata koja veke ima drzavjanstvo?
Pozdrav i fala vi
Normalno e da te odbijat apliciras so dokument krstenica od SESTRA na baba ti pocni si procedura so nov proizhod od predok roden od 1900-1918 god. + Potvrda od BKKSZdravo drustvo,
Deneska proveriv i porkaj toa sto lesno gi pominav site skalila so bugarska krstenica na sestra na baba mi, dobiv ova: Отказ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија. С'гласно резолјуција на Вицепрезидента на Република Б'лгарија е отказано издаването на указ за придобиване на б'лгарско гражданство, за което сме уведомени с писмо...
Dali sega ima nesto sto mozam da napravam ili toa e toa?
Isto taka me interesira dali ima nekoja opcija za vadenje na bugarsko drzavjanstvo preku soprugata koja veke ima drzavjanstvo?
Pozdrav i fala vi
Jas so predok od 1899Zdravo,
Da se pofali nekoj so dobil Ukaz izminatiov period so predok pred 1900 god + potvrda ??
Fala,
Tamu ke ti dadat.Dali ima nekoj obrazec od ambasada/konzulat za zajavuvanje na adresa i kako se popolnuva?