- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.124
- Поени од реакции
- 19.526
Кој си ти ? Дан Билзеријан ?sum ziveel so poveke devojki istovremeno, znam deka e mozno
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Кој си ти ? Дан Билзеријан ?sum ziveel so poveke devojki istovremeno, znam deka e mozno
lol, mnogu filmovi gledateИли колку пати висел по балкуни![]()
Е да бе на 5 сте ебеле ебаго, пи.ка немавте видено до матура, не си прај филмојДобро сеа, сите сме почнале на 10-12 години да ебеме ко луди, не дека 99.9% од луѓето тука по 10+ пати на ден луштеле банана или изигравале диџејки
Да бидеме реални, милион ствари можат и двете страни да кажат, интересна дебата е, но за мене лично тоа „Потреба“ не е причина за неверство.![]()
Puknav...Е да бе на 5 сте ебеле ебаго, пи.ка немавте видено до матура, не си прај филмој![]()
dan gi renta na saat, eventualno den dva... sega i devojka fatil lolКој си ти ? Дан Билзеријан ?![]()
А мене следното, замисли ситуација.....Мене ме интересира колку пати си се криел по плакари во животот!![]()
Има многу работи кои не се законски опфатени но се предмет на осуда од луѓето, како неверство, погазување на даден збор на другар или роџак, оговарање и измислување лаги за да се разделат партнери/пријатели/било кој и уште мнооогу примери.pa valjda zatoa sto ne e kriminal... ali ok, ke ide vo pekolot, ako sakas moze kako inkvizicijata na vremeto da gi palime na plostad
Какво виски и какви бели линии? У живот алкохол немам пробано, прашај некој што трти пола шише и после шара низ градов или државата.А мене следното, замисли ситуација.....
Одиш на службено патување, вечерта со парнери наздравуватр за зделката, маваш 5 вискија, ти праат две линии јебига шмркнуваш, се будиш сабајле си викаш шо прају креветот оваа , ти скроз си бил одземен и кој знае дали кондомче си ставил ( може и друг филм не знам кој беше овој ).
После месец ипол добиваш повик те нашла вика бремена сум. И требаат пари за абортус.
Што ти пријателе ќе направиш?
1. Ќе ја убедиш да го роди, оти си одговорен. Али ќе треба и жена ти да дознае ондак и веројатно развод ако не ти опрости.
2. Ќе ја убедиш да роди али да не знае жена ти, и ќе си ко оние америте со дупла фамилија.
3. Ќе и дадеш одма пари за абортус.
Ама не викај сега дека ти не си таков, и ја не сум, али јбг машки сме, у стањето ти се одземал умот.
Не осудувам ниту една единка што не ја познавамОва ми е интересно "не осудувам" ситуација, сите ние осудуваме секој ден по нешто, некој, некаде. Ама баш ситеЗошто сексот би бил изземен од осудување на преваранти не знам. Како тоа слободно може да се осуди крадец или корумпиран политичар а неверство не треба да се суди?
Најчесто неверствата се случуваат во врски и бракови во кои лицата свесно влегуваат во моногамен однос.
Не ми спинувај сеа, убаво знаеш што сакав да кажам со таа реченицаЕ да бе на 5 сте ебеле ебаго, пи.ка немавте видено до матура, не си прај филмој![]()
lol... los film, ne se slucuva bas taka ama eve ako fantazirame...А мене следното, замисли ситуација.....
Одиш на службено патување, вечерта со парнери наздравуватр за зделката, маваш 5 вискија, ти праат две линии јебига шмркнуваш, се будиш сабајле си викаш шо прају креветот оваа , ти скроз си бил одземен и кој знае дали кондомче си ставил ( може и друг филм не знам кој беше овој ).
После месец ипол добиваш повик те нашла вика бремена сум. И требаат пари за абортус.
1. Ќе ја убедиш да го роди, оти си одговорен. Али ќе треба и жена ти да дознае ондак и веројатно развод ако не ти опрости.
2. Ќе ја убедиш да роди али да не знае жена ти, и ќе си ко оние америте со дупла фамилија.
Ама не викај сега дека ти не си таков, и ја не сум, али јбг машки сме, у стањето ти се одземал умот.
ist stav samo jas gledam od drugata strana na parickata... jas sum isto stright up, tocno znam sto sakam i sto baram. mene mi e bez vrska da sudam nekogo a da pritoa nemam poima sto i kakva mu e situacijata. ima miljon pricini i kombinacii zasto e nekogas dojdeno do toj moment i toa treba da si e pred se nivna domasna tema. ova so iminja, osuduvanja, pokazuvanje so prst mi e totalno bez vrska. klasika ona pred nekoja nedela so porakite na fb... gluposti, attention whoresНе осудувам ниту една единка што не ја познавамСите си имаат свој живот, свој правила, свој гледишта. Чинот на свесно идење во неверство ради Х причини го осудувам. Против тоа сум. Но тука убаво кажав, не осудувам никој. Секој со својот к'смет, секој со својот памет. Јас лично сум straight up, од старт си кажувам што и како сакам - исто така сакам и „ти“ да ми кажеш исто така. Едноставно не сум таков тип на човек што би имал срце свесно да лаже и повреди личност која што ја сака и се грижи за неа. Почитувам и отворена врска, отворен брак, свингерство итн. но тоа не е за мене лично. Пробувам да изолирам чин и персона. Доколку „ти“ правиш нешто а јас за тоа „нешто“ немам добро мислење/сум против тоа, се додека не ми штетиш мене или на моите најблиски (и луѓето што ги поштувам) јас лично не те осудувам тебе, твој живот, твој правила. Иако самиот чин го осудувам и јас не сакам да го правам.
Брат, може едно 15тина минути праам пиши-бриши. Не знам како подобро да опишам што точно сакав да кажамВаљда пошо сум преморен, кујзнае
Се надевам ме сфати одприлика што сакам да кажам
Не ми спинувај сеа, убаво знаеш што сакав да кажам со таа реченица
бтв, сакаше да пишеш „Полуматура“ така?
jебач хехехехехе![]()
Не би да баксузирам или ништо такво амаА мене следното, замисли ситуација.....
Аааа немаш прстен.Какво виски и какви бели линии? У живот алкохол немам пробано, прашај некој што трти пола шише и после шара низ градов или државата.
Плус неам прстен на рака, не знам шо се фаќаш со мене...
Кажав смени филм слободно, него ти пријателе евидентно не си у брак.lol... los film, ne se slucuva bas taka ama eve ako fantazirame...
bi bilo toa nejna odluka ne moja. sto i da odluci bi prifatil kako posledica na situacijata.
За мене е болест.pa normalno, ako se ispraznil/a ispraveni se nestata. polesno e.pomalku stres, pomalku nervozi. zivotot prodolzuva ponataka, ne e kraj na svetot.
zosto za ukras? mislis nevozmozno e posle partija seks povtorno da si go sakas partnerot? nevozmozno e da imas seks i so parnerot potoa?
За мене е болест.
А тука дрвја и камења оти мажите размислувале со долната главана жените срцето им е во вагината.