Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
А зошто ова што го пишав е фејк њуз, имаш поголемо познавање па ме спориш нешто или не ти е чисто по ќеиф, не одговара на твојата перцепција, кажи што е фејк.
никад нема да добиеш одговор само трол пост и така натака. Се расправаш буквално со ботови нема дискусија надвор од шината.

Па и математика не знаеш.

Како ќе решиш една равенка со две непознати?
Кажи бе тенчо што сега те мачи.
Ептен сум културен иако не заслужувате.
Една, две реченици да напишеш и се заморуваш, интелектуално се истрошуваш.
Автоматски споено мислење:

никад нема да добиеш одговор само трол пост и така натака. Се расправаш буквално со ботови нема дискусија надвор од шината.
Знам, ама се си викам малце бар да се свестат.

А зошто ова што го пишав е фејк њуз, имаш поголемо познавање па ме спориш нешто или не ти е чисто по ќеиф, не одговара на твојата перцепција, кажи што е фејк.
Значи нема милијарда луѓе во земјава што навистина имаат проблеми и им треба болничко лекување? Фантоми се?

Кажи бе тенчо што сега те мачи.
Ептен сум културен иако не заслужувате.
Една, две реченици да напишеш и се заморуваш, интелектуално се истрошуваш.
Ме мачи да ти кажам, дали и во Словенија и Грција вака умираат заради тоа што одат во болница?

Те фатив како спинуваш статии на почетокот на пандемија каде што тоа што го тврдеше немаше блага веза со напишаното во статијата. Ме мрзи да барам сега ама знам дека се сеќаваш.
Тие беа фејк њуз. Ова е трескање на глупости.

Те фатив како спинуваш статии на почетокот на пандемија каде што тоа што го тврдеше немаше блага веза со напишаното во статијата. Ме мрзи да барам сега ама знам дека се сеќаваш.
Тие беа фејк њуз. Ова е трескање на глупости.
Спинувам статии ??
На почеток многу убаво кажуваа кој и каков починал.Нормални и ден денес портали.
Уште од почеток се обидувам да кажам дека не може болен од карцином на бели дробови во терминална фаза да биде заведен како починат од корона. Не може починат на операција на нервно да биде исто така заведен. Не може самоубиство со бесење во парк да биде така заведено. Тоа ли ти смета, тоа ли е по тебе фејк њуз, тоа ли е спинување ???

Па да цркнам ако не
Ако добро ти го разбрав бладањево: веруваш дека коронашите немаат потреба од лекување, лажат поради хипохондрија и со тоа всушност ти го земаат твојот болнички кревет?

Спинувам статии ??
На почеток многу убаво кажуваа кој и каков починал.Нормални и ден денес портали.
Уште од почеток се обидувам да кажам дека не може болен од карцином на бели дробови во терминална фаза да биде заведен како починат од корона. Не може починат на операција на нервно да биде исто така заведен. Не може самоубиство со бесење во парк да биде така заведено. Тоа ли ти смета, тоа ли е по тебе фејк њуз, тоа ли е спинување ???
Не планирам да го барам цитатот каде што пишуваше дека Џорџ Флојд е позитивен ама не е заведен како починат од корона за да ти тука спинуваш дека го пишале од корона починат. што мислеше, ако помини, помини?

Само вие фалите и може да се затвори темата.
@Bafra
@Бачето
И после ќе се чудиме како има толку високи бројки основни поими како сатурација не знаат ама битно они се woke и се сметат за попаметни од сите обични смртници.

Абе како до вчера здравствово да било мед и млеко и одеднаш сеа многу болни има. Мене коса ми падна од сите искуства со нашето здравство и со сигурност ви кажувам дека имало и табетер години и побетер искуства. Само немало толку психоза која само ќе дуплира случаи и ќе нема место за никој.

Ама многу помага ако секој ден ко папагал ковид ковид ковид умрени умрени тестирај тестирај тестирај маски маски маски цела година.

Такви како тебе на Гебелс баш добро му доаѓаа и сега Татариве ни наоѓаат заедничка историја, па изгледа стварно делувале на некои твои предци (во поглед на генетски материјал)...

И баш е лесно да си глуп, ама да си многу глуп и ограничен е веќе тажно.
Среќа те имаме тебе, уште те памтам како се расплака и цвикаше кога те поправив дека не се остава празно место пред интерпункциски знаци. Молеше модератори да ми го избришат постот. Не ти враќам, да не ти ги повредам чувствата.

Не сте тепани, затоа памет не ви доаѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom