- Член од
- 21 мај 2012
- Мислења
- 330
- Поени од реакции
- 104
вашите Албанци само го бараат тоа..15 години, повеќе од доволно да влеземе во прво лабава, па после и помалку лабава конфедерација со Белград.
вашите Албанци само го бараат тоа..15 години, повеќе од доволно да влеземе во прво лабава, па после и помалку лабава конфедерација со Белград.
Ајде сега сериозно. Јас воопшто не ја поддржувам идејата за регионална соработка што Вучиќ и Рама ја тераат, и што ја викам Кралството на Србите и Албанците. Не ја поддржувам затоа што нејзин најсилен покровител во моментов е Турција.вашите Албанци само го бараат тоа..
Ако се прашувам јас, а и поголем дел од Кривопаланчани, веднаш би стапил во федерација со Србија. И онака имаме доста блиски роднини таму, плус Србите (како народ) не нè мразат, нè признаваат како Македонци.15 години, повеќе од доволно да влеземе во прво лабава, па после и помалку лабава конфедерација со Белград.
За берикот мислиш ?Кој лигави во форумот? Не престанавте да рикате како мали деца на кои им беше одземена играчката! Дали тоа го прави војводата? Прикажаната и докажана вистина не може да прифати!? Многу е машко да се бранат докажани лаги!? Или што? За што се фантазирате?
и што ќе се случи ако се обединат три сиромашни земји...Ајде сега сериозно. Јас воопшто не ја поддржувам идејата за регионална соработка што Вучиќ и Рама ја тераат, и што ја викам Кралството на Србите и Албанците. Не ја поддржувам затоа што нејзин најсилен покровител во моментов е Турција.
Ама ако Македонија остане без европска иднина заради спорот со Бугарија (а по се изгледа ќе остане), Албанија затоа што се мнозинство муслимани и Србија заради спорот со Косово, тогаш таа идеја ќе стане многу многу посериозна од што во моментов изгледа.
... Како ли би парирале на една силна и богата Блгариаи што ќе се случи ако се обединат три сиромашни земји...
Почва за силно турско влијание на западен Балкан.и што ќе се случи ако се обединат три сиромашни земји...
През к.ра и на Б'лгарија, она си е опекла баницата... Како ли би парирале на една силна и богата Блгариа
Ако се прашувам јас, а и поголем дел од Кривопаланчани, веднаш би стапил во федерација со Србија. И онака имаме доста блиски роднини таму, плус Србите (како народ) не нè мразат, нè признаваат како Македонци.
Тој е еден и единствен г-динот Протич. Од друга страна имаш мал милион историчари кои ја признаваат нашата самобитност. Дури и Шешељ го призна Македонскиот народ. Немој дасе обидуваш да го израмниш однесувањето на Србитесо тоа на Бугарите. Кај вас имаме тотално непризнавање од Прецедател до сите сељаци на Македонската нација. Не признавате ни здружение како ОМО Илинден и 14 пресуди на ЕСЧП, ни Македонско малцинство., нит бутур.
Мислам Турција повеќе шанси ќе има на разделен балкан.Почва за силно турско влијание на западен Балкан.
Морај некој на форумов да им одаде признание на Бугарите, за чесното и праведно владеење со дел од Косово, за време на Војната.За берикот мислиш ?
Берик не рика, нема ниедна критика кон бугарија да напише, ниту напишал некогаш.