Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ajmo informaticari, vrijedi li ovo 650 eura ? Slabo pratim te cjenovne rangove u pc svijetu trenutno pa ako ima neko ko je u tom da da svoje misljenje ? Planirano za klinca od 8 godina da se malo zabavlja igricama i da snima pomalo na svoj youtube kanal.

Ima matoru graficku, nisam siguran da li toliko vredi... Za procesor i RAM ti je odlicno! 1259 KM je valjda 650e, pa je cena pristojna, ali gledaj ipak nesto drugo, po mogucnosti sa Ryzen procesorom trece generacije (Ryzen 3-5/7/9 3xxx).

Ima matoru graficku, nisam siguran da li toliko vredi... Za procesor i RAM ti je odlicno! 1259 KM je valjda 650e, pa je cena pristojna, ali gledaj ipak nesto drugo, po mogucnosti sa Ryzen procesorom trece generacije (Ryzen 3-5/7/9 3xxx).

Hvala druze. ;) ovako nesto mislis?

Последно уредено:
Nekoj prasa pred nekoj den za sky folk tv makedonski kanal,go I'ma na mutv

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Hvala druze. ;) ovako nesto mislis?

E, tako nesto je vec bolje ;) Ako si pri novcu, uzimaj ovaj drugi (Ryzen 7), graficka je jaca i to ce ti znaciti dosta, a procesor je isto dobar! RAM bombona!

E, tako nesto je vec bolje ;) Ako si pri novcu, uzimaj ovaj drugi (Ryzen 7), graficka je jaca i to ce ti znaciti dosta, a procesor je isto dobar! RAM bombona!

ma nece meni znaciti nista , hoce malcu :)
salim se, ma gledam uvijek kod kupovine kao i svi mi da izvucemo maksimum, nekada je razlika u kvalitetu mnogo veca od one koju vidimo kao cjenovnu pa se tada svakako isplati probiti i planirani budzet za nesto .

Hvala druze jos jednom ;)

Greška

Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk
@cgmne imas svu moju paznju :)
Автоматски споено мислење:

U jednom etno selu blizu Dunava zivjela su Dva Brata. Cesto su sa Jugoslovenkom i Dva kuma pricali o cudnoj Zvjerki koja se krila u Plavom Zumbulu na Romaniji.
Cica mica gotova je prica

Prijatno i ugodno vece svim clanovima Kajgane. I nezaboravite najvaznije je prijateljstvo i dobro druzenje..sve ostalo ce biti

Последно уредено:
Dobro veče svima da li može jedna nova s za Srbiju večeras hvala unapred pozzz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom