Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
Za nivi kopanje li ke gi planiras?Требни ми се деца на 70 години
Kolku si visoka?
Za nivi kopanje li ke gi planiras?Требни ми се деца на 70 години
Кој за каде да ги планирам ?Za nivi kopanje li ke gi planiras?
Kolku si visoka?
Decata, demek ti potrebale na 70Кој за каде да ги планирам ?
1.75 см
Kako izdisani baloni se vikaКосата на глава и цицките до колена. Како ќесе полно со вода ви се после 40та.
Има решение и за тоа, силикони, корекција и лифтинг, ма да има и за дисфункционален пенис, се се може денес.Косата на глава и цицките до колена. Како ќесе полно со вода ви се после 40та.
Не ми го свати постот, ти напиша дека мажот можи да прави деца до 70 години, јас ти вратив дека требни ми се деца на 70 години, се знае деца кога се праватDecata, demek ti potrebale na 70
Таму нека му еOvie zaboravile koga se pravat i na 100 gi stancaleList of oldest fathers - Wikipedia
en.wikipedia.org
![]()
Таму нека му е![]()
Ти држи вода девизата, убав човек, дали маж или жена, секогаш ке биде мета на ловците, ке биде постојано опсипан/а со понуди и ако не на првата ама на 301та понуда ке попушти. Таа 301ва понуда ке го затекне човек во некоја лоша фаза на бракот или во некое такво ебливо расположение и ке отиде работата. А кога ке се случи еднаш, тоа нема крај...Imam edna deviza, sosema tocna.
- Ubava zena I Ubav maz nemozat da bidat verni nikogas !
Dovolno e...koj razbere, razbral![]()
Ти држи вода девизата, убав човек, дали маж или жена, секогаш ке биде мета на ловците, ке биде постојано опсипан/а со понуди и ако не на првата ама на 301та понуда ке попушти. Таа 301ва понуда ке го затекне човек во некоја лоша фаза на бракот или во некое такво ебливо расположение и ке отиде работата. А кога ке се случи еднаш, тоа нема крај...Imam edna deviza, sosema tocna.
- Ubava zena I Ubav maz nemozat da bidat verni nikogas !
Dovolno e...koj razbere, razbral![]()
Зато ќе си земиш грда жена и ќе си спиеш рајатТи држи вода девизата, убав човек, дали маж или жена, секогаш ке биде мета на ловците, ке биде постојано опсипан/а со понуди и ако не на првата ама на 301та понуда ке попушти. Таа 301ва понуда ке го затекне човек во некоја лоша фаза на бракот или во некое такво ебливо расположение и ке отиде работата. А кога ке се случи еднаш, тоа нема крај...
Има и една друга убава поговорка: Убава жена и лозје на патот, човек не може да ги дочува.
Најдобра девиза до која треба човек да се држи е: Шансата го прави човека арамија.
Затоа, колку и да им верувате на партнерите, не давајте му многу шанси.
Автоматски споено мислење:
Ти држи вода девизата, убав човек, дали маж или жена, секогаш ке биде мета на ловците, ке биде постојано опсипан/а со понуди и ако не на првата ама на 301та понуда ке попушти. Таа 301ва понуда ке го затекне човек во некоја лоша фаза на бракот или во некое такво ебливо расположение и ке отиде работата. А кога ке се случи еднаш, тоа нема крај...
Има и една друга убава поговорка: Убава жена и лозје на патот, човек не може да ги дочува.
Најдобра девиза до која треба човек да се држи е: Шансата го прави човека арамија.
Затоа, колку и да им верувате на партнерите, не давајте му многу шанси.
Вие мислите се со пластика и силикон се решава мајке му.Има решение и за тоа, силикони, корекција и лифтинг, ма да има и за дисфункционален пенис, се се може денес.
Ако мислиш дека грдите не изневеруваат, дебело се лажиш. На кој му е дојдено до тоа ќе си најди време, начин и со којЗато ќе си земиш грда жена и ќе си спиеш рајатни лук јал ни лук мирисал
Може не се решава се ама помага.Вие мислите се со пластика и силикон се решава мајке му.
Добро да, ама шансите се помалиАко мислиш дека грдите не изневеруваат, дебело се лажиш. На кој му е дојдено до тоа ќе си најди време, начин и со кој![]()