Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Fali ti token...
Da bi izvukao linkove, napravi RTS Planeta nalog, udji u Radio Beograd 1 i uradi inspect element. Predji na tab Network i u filteru ukucaj m3u8. Playlist link je taj. Deo koji menjas je id i video_id.

ID/Video ID-jevi:
(RTS_1_001) RTS 1 - video ID=5
(RTS_1_002) RTS 2 - video ID=4
(RTS_1_013) RTS 3 - video ID=2
(RTS_1_015) RTS HD - video ID=16887
(RTS_1_014) RTS SVET - video ID=16889
(RTS_1_007) RTS MUZIKA - video ID=8
(RTS_1_006) RTS ZIVOT - video ID=11
(RTS_1_005) RTS DRAMA - video ID=14
(RTS_1_004) RTS TREZOR - video ID=16
(RTS_1_008) RTS POLETARAC - video ID=16883
(RTS_1_003) RTS KOLO - video ID=16886
(RTS_1_009) RTS RADIO 1 - video ID=15918
(RTS_1_010) RTS RADIO 2 - video ID=16086
(RTS_1_011) RTS RADIO 3 - video ID=16088
(RTS_1_012) RTS BEOGRAD 202 - video ID=16091

(ovako su ranije bila imena kanala)

Hvala za domaće strimove !!!
Našao sam i ja neke na satelitskom forumu RTS PLANETA, ali ne mogu da se pokrenu, ako neko zna šta ovde fali pa da pomogne

https://rts-live.morescreens.com/RT...ken=xxx&detected_delivery_method=mpegdash:RTS SVET HD
https://rts-live.morescreens.com/RT...ken=xxx&detected_delivery_method=mpegdash:RTS HD
https://rts-live.morescreens.com/RT...ken=xxx&detected_delivery_method=mpegdash:RTS 1 HD

ima ih još dosta, ali sa istim problemom
Toa raboti samo so token

Kad ko ptica krenem jugu
Naslonim se ja na tugu,
Skupa ćemo preko preći,
Sanjati o prošloj sreći.

Onda svratim još na cugu
Pa se vrtim u tom krugu
Otimam se al' me neda
U oči me pravo gleda.

Ej tugo, vjerna što si,
Prevari me pa se nosi,
Tebe nisam zvao, nit te darivao.
Nju sam zvao, sve joj dao,
Njoj što dala mi je krila
A ona me ostavila...

Dobro vam jutro dobri ljudi.

Decki posto ste mi nekolicina vec poslali na pm poruku zasto ste izbaceni za iptvpozitive.Pa je red da vam odgovorim,nula postova,neaktivnost, pa smo malo pocistili forum i jos uvijek to radimo,a i dignuli smo na visi nivo forum,naravno tu ce imat koristi samo aktivni clanovi,ne oni koji ulaze i nista ne pridonesu forumu to nije aktivnost pokupit i izac.Inace registracije su zatvorene i ubuduce ce se na taj forum jedino preko preporuke uci.A svi neaktivni ce bit izbrisani i oni koji spamaju bez veze.

Decki posto ste mi nekolicina vec poslali na pm poruku zasto ste izbaceni za iptvpozitive.Pa je red da vam odgovorim,nula postova,neaktivnost, pa smo malo pocistili forum i jos uvijek to radimo,a i dignuli smo na visi nivo forum,naravno tu ce imat koristi samo aktivni clanovi,ne oni koji ulaze i nista ne pridonesu forumu to nije aktivnost pokupit i izac.Inace registracije su zatvorene i ubuduce ce se na taj forum jedino preko preporuke uci.A svi neaktivni ce bit izbrisani i oni koji spamaju bez veze.
Ovo mi je najbolje... Viši nivo.. Haha..
Pa ja sam molio da me se izbriše.. I da znaš da sam uslikao sve poruke koje sam stavio prije nego su ih izbrisao i počeo lagati da sam imao 3 profila... Uostalom sta se pravdas.. Nisi me izbacio, ja sam sam zatrazio da me se izbriše... Bas zato.. Da budem na višem nivou haha
Автоматски споено мислење:

Zanima me sta tamo moze bilo tko dobiti a da nemoze od mene samog.. Sa tog foruma nisam skinuo ništa već sigurno godinu i nešto

Ej da te pitam.. Otkud da se forum zove iptvpozitive... Kako baš to ime?

Pa ja sam molio da me se izbriše.. I da znaš da sam uslikao sve poruke koje sam stavio prije nego su ih izbrisao i počeo lagati da sam imao 3 profila... Uostalom sta se pravdas.. Nisi me izbacio, ja sam sam zatrazio da me se izbriše... Bas zato.. Da budem na višem nivou haha

Zanima me sta tamo moze bilo tko dobiti a da nemoze od mene samog.. Sa tog foruma nisam skinuo ništa već sigurno godinu i nešto

Bravo MAJSTORE, da neko kaže već, prdonje poput traktoriste , vampira i inih bolesnika, nećete u životu imati sreće ama baš, sramota pravih ljudi, nazovi foruni:ROFLMAO:

Ti stvarno seres, pa uvjek si spreman da provociras

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom