Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова со Џерард можеби е само мал трик, инаку нема што да се чудиш за нападот, одат со полна пареа :toe:
Есиен да го сопре Бенајун, стоперите на Торес да му одат 2 на 1 (или да го удвојуваат Балак и некој друг) а со Кајт мислам дека Кол ке излезе на крај...

Балак на Алонсо, или Есиен на Алонсо. Без стеве-џи, Алонсо е главен на средината. Лукас не би требало да е главна закана, Маскерано е проблематичен при нашите напади. Бане на овега.

Овој Канталехо и не ми е по вкусот!Бенитез е шпанец,пола Лузерпул се шпанци така да може во нивна полза да суди.

Балак на Алонсо, или Есиен на Алонсо. Без стеве-џи, Алонсо е главен на средината. Лукас не би требало да е главна закана, Маскерано е проблематичен при нашите напади. Бане на овега.

За средината задолжени се Лампард и Балак (и нормално Есиен) па затоа не ги спомнав нивните везњаци.

Проблеми може да прави Бенајун по страната, доста е брз и може да дистрибуира топки во нашиот шеснаесетник, исто така и Бабел доколку влезе во игра (верувам дека да)

На крај краеви Дрогба може да се враќа во одбрана и тешко дека некој ќе дојде до (висока) топка доколку тој е во близина:)
Ако имаме поволен резултат, наместо Калу/Малуда - Анелка, и Дрогба во одбрана, 3 стопер :icon_lol:

Само да постигнеме први гол, после ќе ни биде многу полесно...

Овој Канталехо и не ми е по вкусот!Бенитез е шпанец,пола Лузерпул се шпанци така да може во нивна полза да суди.

Да им бутнеме 2-3 гола, 1-2 фаули нема многу да ни значат, ни судија ни ништо нема да им помогне.
Е сеа ако претера тоа ќе е очигледно, и знаеме што следува потоа :toe:

Ее ме нервираат овие хрвативе.Ќе напраеле пресврт Ливерпул,можело да се случи чудо,ова она..на МТВ ќе гледам жими све!

Ее ме нервираат овие хрвативе.Ќе напраеле пресврт Ливерпул,можело да се случи чудо,ова она..на МТВ ќе гледам жими све!

Абе нормално дека се може да се случи.

На Европското беа убедени дека ќе постигнат којзнае каков успех, беа ко муви без глави, се дигаа во облаци па накрај го примија сосе јајца :smir::toe:

Не берете гајле за судијата....од официјално лице на Челзи му е кажано да пази како суди, исто ко на Ларсен Бо...:pos2:

Не берете гајле за судијата....од официјално лице на Челзи му е кажано да пази како суди, исто ко на Ларсен Бо...:pos2:
Хехехе:icon_lol:
Шала настрана, од тоа може да излезат многу големи проблеми :uvo:

Ајде момци мило ми е што си помуабетивме (важи за Давор и за Фантом):) сеа да одам да спремам сокови смоки чипсови и слично, па да летаат после низ собата :icon_lol:

YOU'LL NEVER WIN ANYTHING!
:je::je::je::je::je:

Ете почна!
Ај среќа нека ни е!

Ајде почнуваме......со среќа нека ни е, и да се радуваме на крајот

Ајде со среќа, можеме можеме можеме

BLUE IS THE COLOUR
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back