Влада на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
нема тема за (криво)Судство, па тука..
Боки 13 излегува од „Шутка“ и оди во домашен притвор

всушност ова и не е лошо, па и да го ослободат... ќе мора сам да плаќа операции
( стеснување на шупакот) а не на државна сметка, нема ЕДНА брза помош 24/7 да дреме само за Боки... еве сега од ДОМА може да је јави и на ФБ, Твитер, тука на Форумот :cool:

Месје Седо Перо
EllgZilXEAA31k_

Боки испразни место за да има кај да го пикнат Душко:eek:

Секта како СДС мислам дека ретко на друго место да постои. Нивните гласачи се бетер одколку напатенине во Северна Кореја. 30 години ги газат како црви по земја и пак ги гласаат. Неверојатно е жими се. На ДПНЕ гласачите можат барем да кажат дека 1-2 години кога бил нивните на власт дека функционирало нешто и дека партијата се грижела сите да ги напика на работа. Овие освен таа една тесна елита при врвот ( неколку стотици луѓе) кои ги згрижуваат за сите други кога и да дојдат на власт како приородна непогода да ги погодила.

Овој Муртинецов ако не им ветил се пред да го потпишат договорот за "добрососедство" со Бугарија, значи еве на... Какви преговарачки способности аууу :popce:

Затоа денес го имаме ова...
Прегледај го приврзокот 272374

И последниве 2-3 дена очигледно е како почнуваат владините ПР гомна да ги обвинуваат бугарите за можното вето, а не гледаат кон дуото Заев-Димитров за тоа какви преговори воделе и што им ветувале на бугарите пред 3 години.
Кога ќе ми текне како СДС и нивните ПР испрдоци при паѓањето на Груки од власт го обвинуваа за нарушените односи со соседите... :icon_lol: а сега гледаме дека соседите биле само обични волци во овча кожа
Едно не ми е јасно.Ако црепов прифати дека имаме бугарски корени шо потоа?Бугариве подобро ќе живеат ќе им се крени либидото,мислам шо е поентава?Стварно сите на Балканов се багра од народи.

Smejte im se vie, tie pak si gi dobija izborite od voljata na narodot, znaci narodot si gi saka :D
Toчно е тоа.
Така беше и кај Груевски - после сите гомна, пак имаше ментално ретардирани, што го гласаат.
Сега, на последните избоори, најголема енигма ми беше големиот број на гласови за СДСМ (и после све што направија). Не требаше тоа да ми биде чудно, затоа што и Бранко и Грујо, ги гласаа, иако направија највеќе штета, во рамките на своето владеење.

Таков е народот - глуп и заслужува корумпирано, загадено, физички и ментално болно општество, за во него да го ебат у газ Албанците, покрај сите други срања.

Искрено како се развивав работе и каква иднина не следуе и боље да се припоимо спрема Бугарију неголи Србију, како народ и идентитет свакако ќе не снема без разлику овај глуперда комуњарска што ќе потпише. Повише ме стра да не бидемо малцинство у МК спрема ш-и-птари отколко да бидемо бугари, а на тој се иде. Бугари бар не ги ебев 2% ш-и-птари.

Toчно е тоа.
Така беше и кај Груевски - после сите гомна, пак имаше ментално ретардирани, што го гласаат.
Сега, на последните избоори, најголема енигма ми беше големиот број на гласови за СДСМ (и после све што направија). Не требаше тоа да ми биде чудно, затоа што и Бранко и Грујо, ги гласаа, иако направија највеќе штета, во рамките на своето владеење.

Таков е народот - глуп и заслужува корумпирано, загадено, физички и ментално болно општество, за во него да го ебат у газ Албанците, покрај сите други срања.
Неалбанските малцинства ги собраа со висок процент, плус 10К-30К Албанци од БЕСА, плус партиските ботови. Добра математика во секој случај. Ептен го насанкаа математичарот и покрај крајно непопуларните договори и коруптивните скандали кои беа малтене секојдневни.

Едно не ми е јасно.Ако црепов прифати дека имаме бугарски корени шо потоа?Бугариве подобро ќе живеат ќе им се крени либидото,мислам шо е поентава?Стварно сите на Балканов се багра од народи.
Каракачанов и Борисов(против кого се протестира заради корупциски скандали) ќе соберат гласови пример, а и Македонското малцинство ќе можат да го избришат де јуре(иако и ден денес де факто е избришано).

Каракачанов и Борисов(против кого се протестира заради корупциски скандали) ќе соберат гласови пример, а и Македонското малцинство ќе можат да го избришат де јуре(иако и ден денес де факто е избришано).
Па немаат што друго да му понудат на својот народ,па празните стомаци им ги хранат со национализам.

Toa му треба на балканецот. Не некакви си праведни, нормални општества, без корупција.

Па немаат што друго да му понудат на својот народ,па празните стомаци им ги хранат со национализам.
Нема што да се очекува од Премиер бивш бодигард со курс за пожарникар и Влав кој лаже дека не е влав и глуми најголем Славјан и Блгарин.

Какво е ова НАТО сојузништво?
Значи исто како и со натовска и евродемократска Грција.
Можеби малку подобро отколку со натовска Албанија.
Се шалам исто е.

Нема што да се очекува од Премиер бивш бодигард со курс за пожарникар и Влав кој лаже дека не е влав и глуми најголем Славјан и Блгарин.
Исто како Влахов Мицов и овоj на аватарот ти . :D И двамата власи и ментално лабави па херој на пролетите во Македониja ,еле па на тебе.:D

Логично е дека некои процеси и национално програми се постари од нас како поединци и држава и зошто, ако веќе вратата е отворена, некој да не превземе чекори со кои на една територија би си обезбедил одредено влијание за некои идни генерации свои граѓани и за сегашна каста олигарси( како што има гласини дека им биле обеќани вредни државни фирми за приватизација)

Зошто Бугарија би се повлекла од позициите откако нашата страна веќе удволила на шипците и на грците. Со нови учебници по историја и сеопшта културна доминација врз оваа територија, Бугарија за 30 до 40 години би добила гланц нови(според нив освестени) милион и кусур блгари, кои населуваат фина површина на земја.

Ние со тоа што влеговме во преговори, а понатака и во раздавање на тоа што си го нарекуваме идентитет ,испративме сигнал на ЕУ дека како чип за преговори во суштина користиме една лага и дека таа лага сакаме да ја трампаме за благосостојба. Не иде тоа така, поверојатно е на крај да останеме и без идентитетот(лагата) и без благосостојбата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom