И ќе ти требат 86x10^3 да складираш....
Иначе играта работи(мора кракот да го ставам секој пад пред играње)...
Го спасив Џон(типо од кецот) после неговата прошетка во скопје и средбата со "домашните миленици"
Koj ne znae , ova sega e fama . forumi , screenshotovi
cist marketing ima da mu se dupliraat prihodi - te
od tie shto ke mu zdosadi sinuvanje - download cela nokj
narocno na nekoj neutralni, mu se ostava da napravi crack , pa repack
Автоматски споено мислење:
Vistinata boli .. kapitalizmot ne e trulo vokje
to whom it may conceirn
Автор на текстот е Сергеј Зафироски, Продажен и Маркетинг менаџер на ДораЛек (sergej@doralek.mk). Овој текст е дел од неговиот прирачник “Разбирање на животниот циклус на производот“ кој можете да го симнете на следниов ЛИНК. Како по правило скоро секој претприемач или компанија кога го креира...
Ја играл некој? Имаше реклама на Rockstar пред некој ден, па ми падна у очи.
Рокање без памет многу претпоставувам. Ме интересира како е како атмосфера изработена и гејмплеј....некој ако ја играл....
Рокање без памет многу претпоставувам. Ме интересира како е како атмосфера изработена и гејмплеј....некој ако ја играл....
Јас играм нешто слично во мементов (ако можи "слично" да се наречи) - The Evil Within 2.
Тематиката е горе-долу слична, тепаш некој вид зомбиња, но за разлика од овие игри како оваа и Dying Light -треба малку повеќе мозок уклучување
Не дека е кизне колку захтевна, но имаш многу добри хорор пазлс кои мораш да ги поминеш и без кои не прогресираш во сторито.
Според мене TEW на врвот во акшн-хорор жанрот. Оптимален баланс помеќу стори- гејмплеј (акција)- графика.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.