BravoUkaaaaz 185 konačno intervju 16.04. 2018. Polozitelno 16. Januar 2020
BravoUkaaaaz 185 konačno intervju 16.04. 2018. Polozitelno 16. Januar 2020
Cestita neka e se najubavo bratUkaz i ja zedov. Ukaz 185. Intervju 01.08.2017, polozitelno 10.01.2020. Dokumenti od pradedo, od brat na tatko i potvrda. Vi blagodaram site za informaciite i pomoshta, kje vi kazam kako tera natamu postapkata i site da si dochekata.
Исто друже и кај мене! Денес се смени а в Скопје беше стасано на 16 Окт, а на 13 Указ ми излезе.Ako nekoj go interesira sto vodel postapka preku Sofija, a pobaral da go podigne ambasada/konzulat statusot se menuva posle nekoe vreme eve kaj mene duri denes se promeni, a go podignav pred 20tina dena.
Најди меил на интернет од бугарската амбасада в Берлин и прашај гиZdravo drzavjansto mi e isprateno vo de Frankfurt e Sega nekoj od bas Dali I'ma podinatao Dali treba termin da se zakaze I posle kolku vreme od koga ke se podigne se slika I pasos vo raka
denojve treba da ima zdravje promeni
Kolegata @barselona123 pisa pred nekoj den deka paralelno gi rabotat januari i dekemvri...зошто нема укази за декември "положительно становиште" от 30 декември?
Da taka e imase ukazi u od januar i od Dekemvri za brzo i dvapata meseci ke gi iscistatKolegata @barselona123 pisa pred nekoj den deka paralelno gi rabotat januari i dekemvri...
dvapata meseci?Da taka e imase ukazi u od januar i od Dekemvri za brzo i dvapata meseci ke gi iscistat
Hvala puno, da ti se vratiBravo
Moe mislenje e deka so 3 4 ukazi ke gi iscistat i dekemvri i JanuaryDa objavat utre 2 ukazi eden za dekemvri 2019g i 1 za januari 2020 puna kapa ke sme